Asus N14U Modem Kurulumu

• Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.241
Ben Firmware güncellemeden kurulum yaptım. Şimdi klavuzdaki gibi güncelleme yapsam herhangi bir sorun olur mu? Şu an sorunsuz çalışıyor. Ama eski ethernet kablosunu kullanmak zorunda kaldım. Çünkü Asus'un verdiği kablo kısa kaldı benim sistemim için. Şu an ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyor. 1. porta taktım. Sürekli yanıp sönüyor ama kesintisiz internet kullanıyorum.
  1. Firmware update yazılımı günceller, kullanıcı ayarlarını sıfırlamaz.
  2. Elinizdeki kablo Gigabit kablo mu? Değilse gigabit kablo almanızda aşırı fayda var.
  3. İnternet kullanımı esnasında zaten
    1. Ethernet
    2. LAN
    3. WAN*
lambaları yanıp sönmektedir. :)

Elimdeki kablo Ttnet'in 2009 yılında Exper EWM-01 modeli ile verdiği kablo. Gigabit falan değildir bence. Satın alabileceğim bir mağaza biliyorsanız lütfen söyleyin. Vatan, Teknosa, Gold gibi gidip alabilmem gerekiyor. Babam internetten alışverişe karşı.

Tam çözüm olmadan çözüldü yazmıyoruz, etik olarak. Konuya yeni gelenler için:

• Modemle gelen CD'yi takın ve buradaki sihirbazı yükleyin.
  • Modemi EThernet kablosu ile bilgisayara takın.
  • Modemin adaptörünü takın.
  • Sihirbazı başlatın ve İnternet (TTNET, Superonline vb.)kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı