Asus N550Jv-CN239H Model Notebook SSD Takma

thewizard

Hectopat
Vatan Bilgisayar'dan Ekim 2013 de Asus N550 Model Notebook satın aldım. Bilgisayar gerçekten çok iyiydi fakat geçen gün bir anda donma yaptı ve sonrasında ise inanılmaz derecede yavaşladı. Sıfırlama yaptım fakat düzelme olmadı. Az önce de BIOS güncellemesi yaptım yine bir sonuca ulaşamadım. Ayrıca Bios'a F2, F9, Del gibi tuşlarla hiçbir şekilde giremiyorum. Masaüstünden geçiş yapıp update yaptım. Şimdi benim ne yapmam lazım. Bilgisayar gerçekten kötü oldu. Normal zamanda sıkıntı yok fakat açılışlarda eskisi gibi değil.

Corsair Neutron 240 GB SSD var. Bunu takmak ve sıfırdan Windows kurmak istiyorum. Hem bu sorundan kurtulmak hem de daha iyi olmasını sağlamak için fakat kendim buna kalkışamıyorum. Ayrıca garanti de sorun oluyormuş galiba. Bana bu konuda öneriniz nedir? Ne yapmam lazım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi bende bu pc den almak istiyorum. Ancak merak ettiğim konu, hdd yi çıkartmadan ssd takabilliyor muyuz? 12 Gb rami arttırıp 32 yapabilir miyiz? Kaç tane ram slotu var ? Bu sorunları çözebilirsem direk alacağım bu pc yi. Ama sorularımın cevaplarından tatmi olmazsam bunun yerine Msi GT70 ONE 836TR alacağım. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı