ASUS N550JV Sierra Kurulumu

altay666

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2013
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
biyoloji öğretmeni
Paylaşım için teşekkürler. Bende N55oJV var. Hatta 1 hafta olamdı, kurulumu, ekran kartını, ses problemlerini çözdüm. Ama klavye ve touchpad çalıştıramadım. PS2 kext kurduğumda ise kernel panic hatası alıyordum (galiba o hataya karnel panic deniyor).
Sizin paylaştığınız dosyalar benim sistem için uygun mudur ? Veya yardım edebilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin konuyu görünce tekrar denedim, ama kurulum sonunda klavye gene çalışmadı. Sonra EFI klasörünün içinden appleps2smarttouchpad.kext i sildim, kextwizard ile tekrar yükledim çalıştı. Ayrıca 2-3-4 parmak destekliyor su anda touchpad.

Sorun olmaz büyük ihtimal, sorun yaşarsan belirtirsin.
Tekrar paylaşım için teşekkürler. kurulumu tamamladım fakat wifi kartını tanıtamadım.
azure wave aw-ce123h ile değiştirmiştim wifi kartını El Capitan'da wifi bluetooth kullanabiliyordum ama Sierra'da tanıtamadım. Bu konuda yardım edebilir misiniz ?
Ayrıca bir sorun daha var voodoops2controller.kext kullansam sistem açılmıyor onun yerine appleps2smarttouchpad.kext kullansam klavye ve touchpad çalışıyor fakat tıklama sorunu oluyor bu seferde 1 kere tıklarsam 3-4 kere o dosyayı açıyor ve CAPS LOCK düzgün çalışmıyor. bu sorunlar için yardım edebilirmisiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı