Asus N56VZ Ekran Kartı Değişimi

dusuneninsan

Hectopat
Asus N56vz bir laptop satın aldım. Grafik tasarım ile ilgili işlerde ve oyunla ilgili bir iki denememde ekran kartından pek memnun kalmadım. Makinanın ekran kartını Nvidia GTX 700 serisinden bir kart ile değiştirirsem sorun çözülür gibi düşünüyorum.

Soru 1) Doğru düşünüyor muyum?
Soru 2) Ekran kartı değiştirilebiliyor mu?
Soru 3) Satın alma ve değiştirme gibi işleri nasıl halledebilirim?

Bence ekran kartı almak yerine yeni ekran kartlı bir bilgisayar alın. Böylesi bence daha iyi olacaktır.

Değişim olarak da sadece üst seviye bilgisayarların ekran kartları değişiyor. Bu bilgisayardaki ekran kartının değişeceğini sanmıyorum.

Ekran kartından nasıl memnun kalmadınız ? Performans mı düşüktü ?

N56VZ'de ekran kartı değişmiyor maalesef.
Ben de n56vz s4283h kullanıyorum.Pc de 2 ekran akrtı var.Intel hd graphics 4000 ve gt650m.Gt650m şu an için iyi fakat 1 2 yıl sonra bazı oyunları high'ta bile açmayacak.Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Intel'e entegre yazıyor.Sanırım gt650m de harici olmuş oluyor.Harici ekran kartları değiştirilebiliyor diye biliyorum.Siz ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı