Asus N56VZ James Donkery SSD Boot Sorunu

Maalesef klonlama da çalışmadı. Aynı şekilde ekran asus ekranı sonrası kararıyor ve kapanmadan öyle kalıyor.

Onu diyorum işte. BIOS ve Firmware güncellemesi yap. Sen ilk James Donkey mağdurusun :) Başladık bakalım :)

BIOS güncellemesi yaptım olmadı üstün körü SSD firmware taraması yaptım bulamadım. Tekrar bakayım. İnşallah öyle değildir 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskMark ile SSD özelliklerinin bir ekran görüntüsünü paylaşmanız mümkün mü?

Satıcı firma teknik destek ile görüştüm. Ürün kontrolcülerinin arızalı olabileceğini, ürünün gönderimini gerçekleştirmemi, yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Ürünün yenisi geldiğinde problem devam ederse dediğinizi yapıp paylaşacağım. Eğer sorun düzelmiş olursa son durumla ilgili buradan bilgilendirme yapacağım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Bende de aynı sorun var arızalı diye incehesap a gönderdim arıza YÖK diye geri yolladılar çözüm bulabildiniz mi
Ürünün değişimi geciktiği için tekrar görüşerek iadesini talep ettim. İade bedelimi aldım. Çok yapıcı bir deneyim yaşamadığım sürece bir daha james donkey almam. Zamanınız varsa iade etmeyi deneyin bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı