Asus Notebook Donma Problemi

Garanti durumun bitti ise tornavidayı kapıp elinden geliyorsa ram söküp iletkenleri, Hdd çıkarıp metal temas noktalarını alkol, aseton, wd40 gibi şeylerle temizle istersen.

Sonrasında güç sorunları için adaptör veya pil ilemi kullanıyorsun? Makine kaç yıldır faal farklı adaptörle denemiş miydin? Diye kapsamı genişletelim.

Garanti durumun bitti ise tornavidayı kapıp elinden geliyorsa ram söküp iletkenleri, Hdd çıkarıp metal temas noktalarını alkol, aseton, wd40 gibi şeylerle temizle istersen.

Sonrasında güç sorunları için adaptör veya pil ilemi kullanıyorsun? Makine kaç yıldır faal farklı adaptörle denemiş miydin? Diye kapsamı genişletelim.
Bunları ben yapmasam daha iyi olur. Kendime güveniyorum ancak yanlış bir şey yaparak daha çok bozmak istemiyorum açıkçası. Bu işi bilen birine götürüp yaptırsam daha iyi olur sanırım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı