Asus P5G41-TM-LX Hackintosh reset atıyor

muratbergal

Hectopat
Yer
Ordu, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar mavericks 10.9.1 kullanıyorum bütün özellikleriyle çalışıyor. Fakat arada kendi kendine donuyor, öyle kalıyor veya reset atıyor bir şey indirirken veya logic de çalışırken video izlerken falan...
  • asus p5g41-tm-lx anakart
  • intel core2duo e8400 işlemci
  • kingston 4gb ram
  • kingston 128gb ssd
  • zotac nvidia gt630 2gb 128bit ekran kartı, özellikler bu.

Kardeş bence buna Recep abinin bakması daha iyi ama bilgisayarda bağlı bir kart var mı? Dvr,tv vb.

Recep abi konu dışı ama sistem toplama rwhberi videosu gelecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları anlamadım :)
  • P ve C state oluşturulmasının devreye sokulması. (Bu, işlemci güç yönetimi için gerekli olan SSDT tablosunu oluşturmakta)

Arkadaşlar mavericks 10.9.1 kullanıyorum bütün özellikleriyle çalışıyor. Fakat arada kendi kendine donuyor, öyle kalıyor veya reset atıyor bir şey indirirken veya logic de çalışırken video izlerken falan...
  • asus p5g41-tm-lx anakart
  • intel core2duo e8400 işlemci
  • kingston 4gb ram
  • kingston 128gb ssd
  • zotac nvidia gt630 2gb 128bit ekran kartı, özellikler bu.

Kardeş aynı model AnaKart bende de var. Ve E6550 2.33GHz işlemci var ayrıca ssd boyutu falan aynı 6Gb Ram var, GT430 ekran kartı, acaba rica etsem kurulum notlarını benimle paylaşır mısın? Başarılı kurulum için.

Kusura bakma kardeş yeni gördüm iletini. S oruna şöyle cevap vereyim bios unu sıfırla pilini çıkararak sonra ssd 1. sata bağlantı noktasıa bağla PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat burda anlatılanları uygula ben başka birşeyt yapmadım. Sadece burda denilenleri harfiyen uyguladım şimdi sorunsuz bi şekilde kullanıyorum 10.9.1'i.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı