Asus P5KPL-AM SE vs GA G31M-ES2L

Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar hangisinin CPU beslemesi daha iyidir? Hangisinin üzerine kurulacak sistemde fanlar daha sessiz çalışır? Hangisinde Q9400 işlemcimi stabil bir şekilde 3.0GHz üstüne çıkarırım?
@301517 bir bakar mısın?

Evet biliyorum, ikisi de G31 Chipset. Bilerek geçmek istiyorum o chipsete çünkü benim anakartımda da 4 GB RAM sınırı var ve 2 SATA portu dışında kaybım olmayacak. Merak ettiğim şey bu anakartı kullanan varsa fan kontrolü, Q9400 için OC potansiyeli iyi mi?

Evet biliyorum, ikisi de G31 Chipset. Bilerek geçmek istiyorum o chipsete çünkü benim anakartımda da 4 GB RAM sınırı var ve 2 SATA portu dışında kaybım olmayacak. Merak ettiğim şey bu anakartı kullanan varsa fan kontrolü, Q9400 için OC potansiyeli iyi mi?
E hocam onda da 4 GB RAM sınırı var.

Tamam, bir kaybım olmayacak. Ben RAM'i yükseltmek için anakart aramıyorum, OC asıl amacım ve mATX boyutunda olacak :) O yüzden hem OC hem de mATX olan anakart chipseti G31.

G41'lerin OC potansiyelini beğenmiyorum ya, ASRock G41M-VS3 anakartımı 8 GB RAM desteklemesine rağmen sattım. Maksimum 2.88GHz'e çıkıyordu Q9400. Ek olarak dip ses vardı, dayanamadım daha ve elden çıkardım onu. RAM yükseltmek gibi bir takıntım yok, 4 GB RAM yetiyor bana şu an.

G41'lerin OC potansiyelini beğenmiyorum ya, ASRock G41M-VS3 anakartımı 8 GB RAM desteklemesine rağmen sattım. Maksimum 2.88GHz'e çıkıyordu Q9400. Ek olarak dip ses vardı, dayanamadım daha ve elden çıkardım onu. RAM yükseltmek gibi bir takıntım yok, 4 GB RAM yetiyor bana şu an.
Şunu alın hocam o zaman, size anca o yetecek! Her G41 aynı değildir. ASUS g41'ler kaliteli.

Şunu alın hocam o zaman, size anca o yetecek! Her G41 aynı değildir. ASUS G41'ler kaliteli.

Sakin ol öncelikle :) Uygun fiyattan RAM-işlemci-anakart bulduğumdan dolayı soruyorum ASUS G31'i, bunların üçü 210TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı