Asus P5VD2-VM SE, E4600 Sisteme Mac OS X Kurulumu

tahir45

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2013
Mesajlar
8
Merhaba öncelikle forumunuza yeni kaydoldum. Pc`min işletim sistemini Mac olarak formatlamak istiyorum.P C imde İATKOS_ML2 dosyası var fakat nasıl yükleneceğini bilmiyorum.
Sistemimin Özellikleri:

  • Anakart:Asus P5VD2-VM SE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
  • İşlemci: DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 2400 MHz (12 x 200)
  • Ekran Kartı:ATI Radeon HD 3800 Series (512 MB)
  • Ram:2GB DDR2 Ram.
 
İatkos ML2 dosyasını transmac ile 8gb usb ye mount et... Nasıl yapılacağını youtube videolarından öğrenebilirsin... Sonra usb den ML2 kurulumu diye arattır internette, yine youtube videoları seyretmen lazım... Biraz uğraştırıcı bir olay...
 
Anakart eski nesil sanırım... Anakartına uygun DSDT.aml dosyası bulduğun zaman Multibeast ile tanıtırsın daha stabil bir sistemin olur.. İlk kuruluma kadar gerekli değil..
 
Ben şimdi Recep abi gibi Virtual Boxa Lm2 kurmayı denedim test için fakat hata veriyor. Hata nerde acaba 760mb ram verdim acaba ram`mi yetmiyor ? Usb`den Lm2 kurulumunu araştırdım fakat çoğu kişi soru soranlara sanal bilgisayara kur öyle yap demiş ve çoğuda bu yöntemle yapmış.
 
Ram yetmeyebilir çünkü Mountain Lion 2gb ram sistem gereksinimi... 1gb altına Snow Leopard kurulamıyor...
 
Makinene WMvare ile MACOSX kurarsan, MacOSX için Journaled-Extendet (genişletilmiş günlüklü) dilediğin şekilde biçimlendirebilirsin... Windows'ta iki seçeneğin var NTFS ve FAT... Ne için biçimlendireceğin önemli..
 
Makinene WMvare ile MACOSX kurarsan, MacOSX için Journaled-Extendet (genişletilmiş günlüklü) dilediğin şekilde biçimlendirebilirsin... Windows'ta iki seçeneğin var NTFS ve FAT... Ne için biçimlendireceğin önemli..
Hocam sorunda zaten o sanal bilgisayara MACOSX kuramıyorum. Sorun şu şekilde:VT-x/AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests(e.g. OS/2 and QNX)require this feature and will fail to boot with out it.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı