Başarılı Kurulum ASUS P8H61-M LX3 R0.2 El Capitan 10.11.6

Merhaba arkadaşlar,
Uzun uğraşlarımın sonunda bilgisayarıma El Capitan kurmayı başardım. Aşağıdaki linkte anlatılanları uyguladım ve kurulumu tamamladım.
İndirdiğim RAW dosyasının içinde bulunan kurulum sonrası araçlar klasöründe bulunan multibeast uygulamasını çalıştırarak ethernet sürücüsünü kurdum ve internete bağlanabildim. Ses kartını tanıtamadım ve [Ses] VoodooHDA 2.8.9 Kolay Kurulum Programı adresindeki VoodooHDA 2.8.9 programını indirerek ses problemini giderdim. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Technopat ailesine anlatımlarından dolayı teşekkür ederim. Sistem özelliklerim;
  • ASUS P8H61-M LX3 R0.2
  • Intel Core i5-3470U
  • 8 GB (DDR3-1333)
  • ATI Radeon HD 5870
  • Wester Digital 320 GB

Merhaba arkadaşlar,
Uzun uğraşlarımın sonunda bilgisayarıma El Capitan kurmayı başardım. Aşağıdaki linkte anlatılanları uyguladım ve kurulumu tamamladım.
İndirdiğim RAW dosyasının içinde bulunan kurulum sonrası araçlar klasöründe bulunan multibeast uygulamasını çalıştırarak ethernet sürücüsünü kurdum ve internete bağlanabildim. Ses kartını tanıtamadım ve [Ses] VoodooHDA 2.8.9 Kolay Kurulum Programı adresindeki VoodooHDA 2.8.9 programını indirerek ses problemini giderdim. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Technopat ailesine anlatımlarından dolayı teşekkür ederim. Sistem özelliklerim;
  • ASUS P8H61-M LX3 R0.2
  • Intel Core i5-3470U
  • 8 GB (DDR3-1333)
  • ATI Radeon HD 5870
  • Wester Digital 320 GB

Kardeşim hardiski görmüyor benim sistem yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı