Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC AGON Pro AG254FG 24.5" 1ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC AGON Pro AG254FG 24.5" 1ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC AGON Pro AG254FG 24.5" 1ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.781,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!

ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.919,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Açıkçası en ucuzu olduğu için gönlüm ViewSonic'ten yana. Lakin meseleyi abartıyor muyum sorusunu da sormadan edemiyorum kendime. RTX4060 ile kullanmayı düşünüyorum ama 360 FPS'lere çıkabilir miyim bilmiyorum. Bu monitörlerin arasında kalmamın sebebi, G-Sync, NVIDIA Reflex, 1080p olmaları. ASUS'a o kadar parayı vermeye gerek var mı sizce? En mantıklısı hangisi olur?
Sizce NVIDIA Reflex o kadar gerekli mi? Çok FPS oyunu oynayan biri değilim. Genellikle sadece MOBA oyunları oynuyorum. Kafamda biraz Curved modeller de var ama onlara bütçem yeter mi bilmiyorum. Bunu araştırabildim:

Asus ROG Strix XG309CM 29.5" 1ms G-Sync FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG309CM 29.5" 1ms G-Sync FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG309CM 29.5" 1ms G-Sync FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: