- Makaleler
- 7
- PH-GT1030-O2G | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
- GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitorunda hangi girişler var? Sadece VGA varsa başka model almanı önereceğim -->Zotac GeForce GT 1030 2GB GDDR5 Ekran Kartı ZT-P10300E-10L - Nanokatalog Artı burda gördüğün gibi kendi yazılımı ile overclockta yapabilirsin basitçe.Asus olan 30 TL daha ucuz. Ancak arada kaldım. Yüksek fiyatlı bir kart olsa görünüşünü beğendiğimi seçerim normalde ama öyle değiller. Asus tek slot kaplıyor ve saat hızları daha yüksek. Gerçi 3 FPS fark ediyor ama 3 FPS bu kart için önemli gibi malum
- PH-GT1030-O2G | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
- GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
MSI olan 2 slot kaplıyor ama soğutması daha iyi gibi duruyor. Bu sıkıntılı model alma dediğiniz biri var mı? Hangisini önerirsiniz? Ha bir de sadece özellikleri değil yazılımlarını da karşılaştırırsanız iyi olur. Asus'un şu yazılımını çok beğeniyorum gibi.
O halde en uygun fiyatlı olanı al derim ve güle güle kullan. Kasanda yeterli fan varsa fansız al sessiz olur. Kasada fan yetersizse fanlı al derim.O.C ile isim olmaz. VGA var ama donusturucu siparis ettim zaten. Zotac almak istemiyorum o yuzden. O modeli gordum yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.