ASUS Prime B450M-A Secure Boot nasıl açılır?

unlAkın

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum. Normalde hiçbir sıkıntım yok ama Valorant'a girerken TPM 2.0 ve Secure Boot'un açık olmasını istiyor. Resimdeki gibi Secure Boot kapalı. BIOS'ta Secure Boot ayarına girdiğimde çıkan şeyleri yine resim olarak koydum. BIOS'ta zaten "enabled" yazıyor. Fakat msinfo32'den baktığım zaman "kapalı" yazıyor. Başka konulara da baktım fakat her anakart farklı ve yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum. Bir yerde OS Type Windows UEFI Mod olmalı demişler fakat arkadaş yine sıkıntı çekmiş. Bu benim durumumu düzeltir mi?

Anakart Modeli: ASUS Prime B450M-A

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-06_133633.png
    resim_2021-11-06_133633.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 129
  • 20211106_131539.jpg
    20211106_131539.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 124
Şu Technopat'ta ne kadar boş insan varsa hepsini toplayıp ban atmak lazım. Kaç tane konuya baktım. Yok Riot Games güncelleme getirecek, yok Windows 11'de oynayamazsın ya Windows 10'a geç ya oynama gibi gibi şeyler yazıyorlardı. Millet sadece mesaj kasmak için elinden geleni yapıyor, tamamen boş şeyler yazıyor. Hiçbir bilgisi olmayan adam geliyor "Driverlar güncel mi?" yazıyor. Adamın bir bildiği yok bakıyorsun gelmiş boş boş yorum atıyor. İnsanı çileden çıkartıyor. Bunlar yüzünden kaç gün güncelleme bekledim ben. Bir tanesi de çıkıp sizin gibi şu 7 kelimelik cümleyi kuramıyor arkadaş. Şimdi gidip hepsini yanlış bilgi olarak işaretlesem yeridir. Size de çok teşekkür ediyorum hocam.

Şu Technopat'ta ne kadar boş insan varsa hepsini toplayıp ban atmak lazım. Kaç tane konuya baktım. Yok Riot Games güncelleme getirecek, yok Windows 11'de oynayamazsın ya Windows 10'a geç ya oynama gibi gibi şeyler yazıyorlardı. Millet sadece mesaj kasmak için elinden geleni yapıyor, tamamen boş şeyler yazıyor. Hiçbir bilgisi olmayan adam geliyor "Driverlar güncel mi?" yazıyor. Adamın bir bildiği yok bakıyorsun gelmiş boş boş yorum atıyor. İnsanı çileden çıkartıyor. Bunlar yüzünden kaç gün güncelleme bekledim ben. Bir tanesi de çıkıp sizin gibi şu 7 kelimelik cümleyi kuramıyor arkadaş. Şimdi gidip hepsini yanlış bilgi olarak işaretlesem yeridir. Size de çok teşekkür ediyorum hocam.
Doğru hocam forumun kitlesi bu aralar bir değişik, rica ederim iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı