Daha fazla
- Meslek
- Electrical Automation
- Profil Kapağı
- 1525868904
Bende sana diyorumki, marka olarak nasıl Asus daha iyi bir marka. Bunu açıklarmısın biraz aydınlanmak isteriz. Konu oyuncu ekipmanları bölümüne açılmış, haliyle burda oyuncu ekipmanlarından konuşuyoruz. Oyuncu ekipmanlarında Asus nasıl daha iyi bir marka oluyor. Bunu öğrenmek ve aydınlanmak istiyoruz. Ha desenki anakart olur ekran kartı olur, diğer çevre birimleri olur birşey diyemem ama konumuz oyuncu ekipmanları. Ben burada konuda sorulan 2 modelin dışında konuşuyorum şuan. Asus oyuncu ekipmanları üretimine yeni başladı. SteelSeries 2000'lerin başından beri üretiyor ve bu sektörün öncü firmalarından. Sence oyuncu ekipmanları bakımından hangisi daha iyidir? 2000'lerin başında SteelSeries faresi olanlara Ferrari'si varmış gibi bakar, imrenirdik. Günümüzde bu fareler daha alınabilir hale geldi.600 daha iyi bir mouse ben ondan bahsetmiyorum. "Pugio daha iyi" demedim, ASUS daha iyi dedim "marka olarak". Kaldı ki arkadaşta steelseries kullandığını ve değişiklik yapmak istediğini söylemiş. Asus'un da makro vs ayarları gayet düzgün çalışmakta. Rival 600 yerine Pugio tercih edilebilir anlamında söyledim.
Ama sanki küfür ettik SteelSeries'e!
Kimseye çamur atma derdinde değilim. Ya fanboysun değilsen de o şekilde algılanıyor dedim!
Son mesajlarda benim laflarımı bana satıyorsunuz.
Önce yazılanları tam okuyun. Karşınızda 33 yaşında birisi var. Dünkü çocuk değilim. Ne bir marka fanboyuyum ne de denemediğim ya da bilmediğim konu hakkında boş yere marka savunuyorum.