Asus R9 270 Fps Düşüşü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

s_l_c_n

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Çalışan - Öğrenci
İyi akşamlar. Ekran kartım Asus R9 270. Yeni sistem topladım şuan eski monitörle oyunları 1440x900 çözünürlük full ayarlarda Crysis 3, COD Ghost`ta oynarken sorun yaşamadım. İleride monitör alacağım full hd ama full hd`de oyunlarda fps düşüşü fazla olur mu bu ekran kartıyla ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum diğer arkadaşların yorumlarını da göz önüne al monitör bütçen nedir? Öneri yapalım.

350 - 400 lira arası :)

Fiyatı uygun ama diğer modellerle veya markalarla arasında bir fark var mıdır sizce ?

HDMI çıkışı olan ve tepkime süresi düşük olan bir monitör tercih etmelisin. Bütçeni biraz attırman gerek.

Anladım sağolun verdiğiniz bilgiler için :) özellikle recep abi sana ayrı bir teşekkürümü sunuyorum. Bu arada bir sorum daha olacak evde şuan 102 ekran samsung led tv var ben şimdi bilgisayarı ona bağlayıp crysis 3ü full ayarlarda denedim ama oyunda çok kötü bir fps vardı acaba ben monitör aldığımdada böle bir sorun yaşarmıyım ? tv ile alacağım monitör arasında bir fark varmıdır ? ekran boyutu büyüdüğünde fps düşüşü olurmu ?

Yani ben şimdi monitör alacağım ama tvde yaşadığım fps düşüşü alacağım monitördede olur mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı