Asus R9 270 Gpu Tweak' ten hız aşırtma yapsam sorun olurmu ?

Ekran kartı ayrı işlemci ayrı. Kaldı ki o ekran kartı şuan tüm oyunları rahatça oynatıyor. Mavi ekran hiç almadım. Gpu Tweak sana o ayarları verdiyse kafana göre ayarlayamazsın. İlla yapmak istiyorsan altta sayılar var ve en son G yazıyor ona tıkla ve kaydet. Otomatik O.C yapıyor.
 
Hayır neden trip atıyorsunuz onu anlamadım. Ben bilgisayarımın kötülüğünü neden isteyeyim. Sizden sadece Gpu Tweak ile ekran kartına boost yapmanın neden ekran kartının yanmasın neden olacağını ve neden mavi ekran alacağımı sordum. @Silinen üye gördüğüm kadarıyla sen de işlemcini 4.0 ghz hızında kullanıyorsun. Neden yanmadı veya ne sıklıkla mavi ekran alıyorsun merak ettim.

Ha ha ha neden trip yapayım yahu? Kendi bilgisayarın değil mi istediğini yaparsın :ROFL: Sen köklemekten bahsettin bende sana sonucunu söyledim. Yavaş yavaş o.c yaparsan sıkıntı yaşamazsın tabii ki. Yavaş yavaştan kastım azar azar yükseltip stabilite ve sıcaklık testi yaparak.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı