Çözüldü ASUS R9 270X DirectCU II TOP boşta 43 derece

• Konuyu başlatan omy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.975
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nadir de olsa fanların herhangi birinde sorun oluşmuş olabilir. Kontrol etmen sağlıklı olacaktır.

Kendi yazılımı ile kart ayarlarını standart düzeye çekerek fan ayarlarını da kontrol eder misin? Oynama yapmış olabilir misin ya da sessiz çalışması için minimuma çekilmiş gibi.

Kardeş geçenlerde aynı sorun bendede omluştu ama farklı bir ekran kartı ile format attım bilgisayara düzeldi . Hiç o olaydan önce bilgisayara birşey yükledinmi korsan oyun vs.

Bence kasa içi hava sirkülasyonu az olabilir, alüminyum soğutucular da toz olabilir ya da pervanelerden biri diğerinden yavaş dönüyor. %20 de dener misin ısı kaç derece olacak ayrıca 14.1 beta sürümünü kurdun mu ?

Nadir de olsa fanların herhangi birinde sorun oluşmuş olabilir. Kontrol etmen sağlıklı olacaktır.

Kendi yazılımı ile kart ayarlarını standart düzeye çekerek fan ayarlarını da kontrol eder misin? Oynama yapmış olabilir misin ya da sessiz çalışması için minimuma çekilmiş gibi.
Öncelikle fan hızı hep en düşükteydi, default ayarlarda zaten en düşük oluyor.

I9KbWDF.png

Kardeşim bence hiç uğraşma kartı garantiye gönder. Sorun olmuyordur belki ama ters giden birşey var. Normal değerlerden yüksek bir seviyede. Fabrika hatası olmuş olabilir diyeceğim ama ilk zamanlarda 30'daydı diyorsun. Gönder baksınlar derim.

Şimdi baktım 2 fan da çalışıyor. Sanırsam başka çare kalmadı garantiye göndermekten.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar sorunu çözdüm. :) Televizyona bağlı olan HDMI kablosunu çıkardım, ve şu an ekran kartı 31 derece. Neden böyle oldu anlamadım. Eski ekran kartım GT 630 hep bağlı idi televizyona, ancak bir sorun çıkmamıştı.

Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı