ASUS ROG Ally alınır mı?

Arda6667

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ASUS ROG Ally almak istiyorum lakin kararsız kaldım. Ben de Nintendo Switch OLED Xbox Series S PC ve PS4 Pro var yani tek eksiğim bir Windows sistemli el konsolu lakin o parayı hak eder mi bilemiyorum. Sizce almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ASUS ROG Ally almak istiyorum lakin kararsız kaldım. Ben de Nintendo Switch OLED Xbox Series S PC ve PS4 Pro var yani tek eksiğim bir Windows sistemli el konsolu lakin o parayı hak eder mi bilemiyorum. Sizce almak mantıklı mı?

ROG Ally güzel ama pil süresi az deniliyor.

Başka bir konudan alıntı, bir arkadaş böyle söylemiş: "Her ne kadar ergonomi ve performans açısından ROG Ally önde olsa da, pil süresi üzebilir. Ayrıca Windows 11'e el modu hala gelmediği kullanımı zor olabiliyor. Oyunların kontrol ve optimize konuları da mâlum."

ROG Ally güzel ama pil süresi az deniliyor.

Başka bir konudan alıntı, bir arkadaş böyle söylemiş: "her ne kadar ergonomi ve performans açısından ROG Ally önde olsa da, pil süresi üzebilir. Ayrıca Windows 11'e el modu hala gelmediği kullanımı zor olabiliyor. Oyunların kontrol ve optimize konuları da mâlum."

Teşekkürler hocam.

Alınır. Sana o özgürlüğü başka el konsolları sunmaz. Steam Deck ve Nintendo çağ dışı kalmış cihazlar 1 2 saat kafa dağıtayım AAA oyunları oynayayım deme şansın yok o konsollarda. Ama Lenovo Legion Go ve Asus Ally o konuda iş yapıyorlar. FSR vb teknolojileri yüksek çözünürlüklü bir ekranda kullanmak çok daha iyi oluyor görüntü çamur olmadan iyi Fps alabiliyorsunuz. Ama benim önerim Lenovo Legion Go almanız olur açıkçası ekranı Ally'dan bile daha büyük ve 1440p ekranı var. AFMF ve FSR gibi teknolojiler ile yeterli Fps'yi verecektir.

Alınır. Sana o özgürlüğü başka el konsolları sunmaz. Steam Deck ve Nintendo çağ dışı kalmış cihazlar 1 2 saat kafa dağıtayım AAA oyunları oynayayım deme şansın yok o konsollarda. Ama Lenovo Legion Go ve Asus Ally o konuda iş yapıyorlar. FSR vb teknolojileri yüksek çözünürlüklü bir ekranda kullanmak çok daha iyi oluyor görüntü çamur olmadan iyi Fps alabiliyorsunuz. Ama benim önerim Lenovo Legion Go almanız olur açıkçası ekranı Ally'dan bile daha büyük ve 1440p ekranı var. AFMF ve FSR gibi teknolojiler ile yeterli Fps'yi verecektir.
Siz hangi el konsolunu kullanıyorsunuz?

Siz hangi el konsolunu kullanıyorsunuz?
Ben kullanmıyorum hocam Legion Go alıcaktım ama yeni oyunların sistemleri zorlamaya başlamasından dolayı pc parçalarını yükseltme kararı aldım. Ama ileride kesin alıcam ve muhtemelen ya Legion Go ya da Ally alıcam. Ama baya araştırdım oyun deneyimi için en iyisi Legion Go bence ekranı çok büyük Nintendo gibi tutulan yerleri çıkartılıp mouse gibi kullanılabiliyor ve çözünürlüğü en yüksek el konsolu bu da FSR gibi teknolojileri çok kullanılabilir kılıyor. Arka plakası stant gibi kullanabiliyor sabitleyip oynayabiliyorsunuz yani. Ama Asus Armoury Crate yazılımıyla daha önde yazılım konusunda. Rog Ally ekranı hem 1080p hem daha küçük. Steam Deck ve Nintendo'yu direkt eledim zaten çok çağ dışı konsollar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı