ASUS ROG Ally vs PS5 vs laptop

Hocam roket atsaydınız.
Valhalla falan oynamıştık arkadaşımla hocam bazı oyunlarda oynatıyor 4k ps 5 gibi kullanıyor arkadaşım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O dediğim sistem ömrü kaç sene olur ve eğer beğeniyor isen bana ekranda söyler misin?
Geleceği bilemem 4070Super 2kda 4 yıl daha üst seviyede götürür sanırım. Zamanı geldiğinde tekrar konu aç şimdi fiyatı fırlar ya da daha uygun sistem olur onu k zaman söylerim monitör olarak arkadaşın attığı 2k monitör çok üst seviye zevk verir 1080p ise attığın monitörü kullanabilirsin daha konuyu kirletmeyelim.
 
Geleceği bilemem 4070SUPEr 2K'da 4 yıl daha üst seviyede götürür sanırım. Zamanı geldiğinde tekrar konu aç şimdi fiyatı fırlar ya da daha uygun sistem olur onu k zaman söylerim monitör olarak arkadaşın attığı 2K monitör çok üst seviye zevk verir 1080p ise attığın monitörü kullanabilirsin daha konuyu kirletmeyelim.

O attığım sistemi alacağım ileride hem kart hem ekran değişsem kâfi olmaz mı işlemci RAM vs. Yeterli olacaktır diye umuyorum.
 
Beni etiketle almadan önce tekrar bakalım. Ekran kartı zaten çok güçlü hocam seni 3-4 yıl daha götürür en yüksek ayarlar 2K monitörde.

Satıcıya parça bilgisi sordum güncel olarak cevap verince sana yazacağım şu şu var şunu şunu dedi diye al dersen alacağım ama ileriye dönük olmalı ve değişim yapabilmeliyim.
 
Trendyol Hepsiburada üzerinden bilgisayar almanı tavsiye etmem çok kazık oluyor.

32 GB RAM'li DDR5 1TB SSD ile işlemcide güzel olsun sen söyler misin onu alayım 4060 Ti 16 ama 8 güzel ama ileride 8'den çok isteyen oyun olursa üzmesin.

Trendyol Hepsiburada üzerinden bilgisayar almanı tavsiye etmem çok kazık oluyor.

Mesaj atar mısın burada varsa eğer.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı