ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Evet bende onu diyorum ya ses yok cok ince tiz ses geliyor fakat modu silent moda alinca kesiliyor, performans modunda o sesi duyuyorum, turbo moduna alınca fanlar calistigi icin yine duyulmuyor.

Evet bende onu diyorum ya ses yok cok ince tiz ses geliyor fakat modu silent moda alinca kesiliyor, performans modunda o sesi duyuyorum, turbo moduna alınca fanlar calistigi icin yine duyulmuyor.
Hocam CW bildiğim kadarıyla cihaz biraz yük altında kalınca belli oluyor. Ayrıca fanlar da yük altında biraz daha sesli çalışacaktır. Orta-Yüksek bir oyunla tekrar deneyin bence. Bir de cihazınızda ışık sızması veya ölü piksel çıktı mı?

Hocam CW bildiğim kadarıyla cihaz biraz yük altında kalınca belli oluyor. Ayrıca fanlar da yük altında biraz daha sesli çalışacaktır. Orta-Yüksek bir oyunla tekrar deneyin bence. Bir de cihazınızda ışık sızması veya ölü piksel çıktı mı?
Evet oyunları yuklemeye başladım, yetisirse onuda atarım.

Ölü piksel yok gibi test etmedim ama, ışık sızması da ips ekranlarda var olan bisey zaten çok takılmam. Piksel testini yapacam ama.

Sıcağı sıcağına yazıyorum, Cyberpunk 2077 2.02v full actim grafikler falan turbo modda new game dedim, oyundan atti beni.

Son düzenleme:
Yani fan modu dediğiniz en altda modlar var onlar değilmi? Baska bilmedigim fan ayarimi var
Bu video da değiştirdiğiniz yerde işte. Onu turboya çekin oyunlarda vs. daha fazla performans almak için. Fanları düşük modda çalıştırırsanız sessiz olsun diye ve bilgisayara ağır oyunlarla yüklenirseniz ısınması normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı