Hocam CW bildiğim kadarıyla cihaz biraz yük altında kalınca belli oluyor. Ayrıca fanlar da yük altında biraz daha sesli çalışacaktır. Orta-Yüksek bir oyunla tekrar deneyin bence. Bir de cihazınızda ışık sızması veya ölü piksel çıktı mı?Evet bende onu diyorum ya ses yok cok ince tiz ses geliyor fakat modu silent moda alinca kesiliyor, performans modunda o sesi duyuyorum, turbo moduna alınca fanlar calistigi icin yine duyulmuyor.
Evet oyunları yuklemeye başladım, yetisirse onuda atarım.Hocam CW bildiğim kadarıyla cihaz biraz yük altında kalınca belli oluyor. Ayrıca fanlar da yük altında biraz daha sesli çalışacaktır. Orta-Yüksek bir oyunla tekrar deneyin bence. Bir de cihazınızda ışık sızması veya ölü piksel çıktı mı?
Hocam yüksek ayarlara çekince oyunu yeniden başlatmak falan gerekiyorsa o yüzden atmıştır belki?Sıcağı sıcağına yazıyorum, Cyberpunk 2077 2.02v full actim grafikler falan turbo modda new game dedim, oyundan atti beni.
Fanlar ne modunda?Mediuma cektim simdi performans moda aldim, atmadi Fps : 125 civarı 85 derece islemci
Turboya çekip tekrar kontrol eder misiniz?Fanlar performans modunda
Bu video da değiştirdiğiniz yerde işte. Onu turboya çekin oyunlarda vs. daha fazla performans almak için. Fanları düşük modda çalıştırırsanız sessiz olsun diye ve bilgisayara ağır oyunlarla yüklenirseniz ısınması normal.Yani fan modu dediğiniz en altda modlar var onlar değilmi? Baska bilmedigim fan ayarimi var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.