ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Evet, yani modlar fan ayarı değil hızını ve çektiği gücü artırıyor anladığım kadarıyla. Cpu ve Gpu'nun. Mux switch olayida var bunda galiba tam gpu nvidiaya veriyorum onuda.

Evet, yani modlar fan ayarı değil hızını ve çektiği gücü artırıyor anladığım kadarıyla. Cpu ve Gpu'nun. Mux switch olayida var bunda galiba tam gpu nvidiaya veriyorum onuda.
Evet var. Aşağıdaki video dan 1:50 açarsan göstermiş arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet turbo modda dedigin gibi yaptım, atmadi oyundan fakat fanlar ucusa gecti resmen, cpu 92 yi gördüm gpu 77 lerde 160fps civari aldim. Bence turbo moda hic gerek yok.

Hocam normalde bu kadar ısınmaması gerekiyor. Soğutmanın faydası olur ama CPU normal sıcaklıklardayken fan modunu turboya alıp tekrar oyuna girip de deneyin bence. Performans modunda fanlar ısındıktan sonra turboya çekince birden soğumaması normal bence.

Her markadan her zaman bir şikayet eden çıkacaktır. Kusursuz marka diye bir şey yok. Bu yüzden teknoloji şans işi diyoruz zaten. Ben Asusun marka adına ve malzeme kalitesine gözüm kapalı güvenirdim. Bu fiyata da yakında G16 falan kalmaz bence. Yine de sizin tercihiniz. Umarım pişman olmazsınız.
Senin dusundugunun tam tersini dusunen cok unlu insan gordum.

Ayni modeli kullanan bi youtuber var bu videoda nasil 80 i geçmiyor yarin bu ayarları yapip test edeceğim,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı