Evet var. Aşağıdaki video dan 1:50 açarsan göstermiş arkadaş.Evet, yani modlar fan ayarı değil hızını ve çektiği gücü artırıyor anladığım kadarıyla. Cpu ve Gpu'nun. Mux switch olayida var bunda galiba tam gpu nvidiaya veriyorum onuda.
Fanlar turbodayken mi CPU 92 yi gördü ?Evet turbo modda dedigin gibi yaptım, atmadi oyundan fakat fanlar ucusa gecti resmen, cpu 92 yi gördüm gpu 77 lerde 160fps civari aldim. Bence turbo moda hic gerek yok.
Evet turbo moddaFanlar turbodayken mi CPU 92 yi gördü ?
Senin dusundugunun tam tersini dusunen cok unlu insan gordum.Her markadan her zaman bir şikayet eden çıkacaktır. Kusursuz marka diye bir şey yok. Bu yüzden teknoloji şans işi diyoruz zaten. Ben Asusun marka adına ve malzeme kalitesine gözüm kapalı güvenirdim. Bu fiyata da yakında G16 falan kalmaz bence. Yine de sizin tercihiniz. Umarım pişman olmazsınız.
Anlamadım hocam?Senin dusundugunun tam tersini dusunen cok unlu insan gordum.
Jayz2cents falan sponsorluktan sutladi ASUS'u mallarinin kalitesizligi yuzunden. ASUS 30 yil once iyi bir markaydi, gittikce kalitesi dustu.Anlamadım hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.