Hocam 1 serisi veya 1 modeli kötü diye marka kötü mü oluyor? Asusun marka adına ve kalitesine güvenirdim derken rog strix serisi laptoplarından bahsetmiştim, genel gibi anlaşıldıysa benim hatamdır. Her serisi ve her modeli güzel olan bir marka varsa önerin hocam.Jayz2cents falan sponsorluktan sutladi ASUS'u mallarinin kalitesizligi yuzunden. ASUS 30 yil once iyi bir markaydi, gittikce kalitesi dustu.
Urunleri kalitesizse kotu marka oluyor 1 seri veya 1 model falan demedim bircok modelinde quality assurance kaynakli sorunlar yasiyor insanlar. Bu arada ROG Strix laptopun var mi hocam? Bilmedigimiz bir sey mi var yani?Hocam 1 serisi veya 1 modeli kötü diye marka kötü mü oluyor?
Ürünleri neye göre kalitesiz? Bu bütçeye gayet iyi malzeme kalitesi, tasarım, soğutma ve donanım sunuyorlar. Daha iyi bir alternatif öneriniz varsa yapın hocam. Ayrıca bir şeyi önermek için veya önermemek için illa deneyimlemek gerekmiyor. Monser veya Casper gibi markaların alınmayacağını söylemek için illa kullanmış mı olmam lazım? Sizin de kusursuz laptop önerilerinizi bekliyorum.Urunleri kalitesizse kotu marka oluyor 1 seri veya 1 model falan demedim bircok modelinde quality assurance kaynakli sorunlar yasiyor insanlar. Bu arada ROG Strix laptopun var mi hocam? Bilmedigimiz bir sey mi var yani?
Ürünleri neye göre kalitesiz? Bu bütçeye gayet iyi malzeme kalitesi, tasarım, soğutma ve donanım sunuyorlar. Daha iyi bir alternatif öneriniz varsa yapın hocam. Ayrıca bir şeyi önermek için veya önermemek için illa deneyimlemek gerekmiyor. Monser veya Casper gibi markaların alınmayacağını söylemek için illa kullanmış mı olmam lazım? Sizin de kusursuz laptop önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle konu TUF serisi değil. Alttaki video da anladığım kadarıyla son 2-3 nesil asus anakartlarla alakalı. Ben bir laptopu önerirken laptopta genel olarak şikayet alan konuları ele alıyorum ki bu konu da da belirtmişim eksilerini. Bir de ne yani son 2-3 nesil anakartlarını bir içerik üreticisi beğenmeyip sponsorluğunu iptal etti diye laptoplar alınmaz mı oldu
Ingilizcen vardir.
Has the quality of ASUS products dropped drastically over the past few years? Basically, it is completely incompatible with ASUS 10 or ev...
Answer (1 of 3): About their motherboards…. if you look up any overclocking records for any generation of a Core i, AMD FX, or any given Ryzen processor most of the time you will see Asus boards on those lists. The Asus boards you’ll see are the Maximus, Rampage, and Crosshair series. Up until a ...www.quora.com
Ingilizcen vardir.
Evet turbo modda dedigin gibi yaptım, atmadi oyundan fakat fanlar ucusa gecti resmen, cpu 92 yi gördüm gpu 77 lerde 160fps civari aldim. Bence turbo moda hic gerek yok.
Adam tamirci yeter surekli ASUS laptoplar tamir edip duruyoruz diye sikayet ediyor. Zephyruslarin kasalarinda surekli sorun cikiyor 2021 modellerinde binlerce insan bundan sikayet etti. Arastirirsan bulursun.Öncelikle konu TUF serisi değil. Alttaki video da anladığım kadarıyla son 2-3 nesil asus anakartlarla alakalı. Ben bir laptopu önerirken laptopta genel olarak şikayet alan konuları ele alıyorum ki bu konu da da belirtmişim eksilerini. Bir de ne yani son 2-3 nesil anakartlarını bir içerik üreticisi beğenmeyip sponsorluğunu iptal etti diye laptoplar alınmaz mı oldu. Ayrıca ille de asus al diye de bir şey demedim, yukarda muadili olup daha ucuz olan Nitro 16 cihazı da önerdim. Konu laptop ve daha iyisini öneremiyorsan markaya sallamanın bir anlamı yok. Tamam adam seni dinledi Asus almadı ne alsın? Daha iyisini öner onu alsın.
Bu kanallarin ne kadar unlu oldugunun farkinda degilsin cunku bilgi 0 yani. Peki kardesim.Konu laptop ve daha iyisini öneremiyorsan markaya sallamanın bir anlamı yok.
Lenovo Legion alabilirsen tavsiye ederim kendim de kullaniyorum 2.5 yildir hicbir sorun cikartmadi.Ben de aldım, şu an sipariş aşamasında. Eğer muadil bir önerin varsa hemen iptal edip önerdiğini alabilirim. Bu konuda ciddiyim. Yoksa önceki cevaplarımda söylediğim gibi X,Y,Z sarmalına girecek konu.
Konu ROG Strix. Zepyhrus ile aralarında çok fark var. Konu da ki laptop 22 veya 23 çıkışlı.Adam tamirci yeter surekli ASUS laptoplar tamir edip duruyoruz diye sikayet ediyor. Zephyruslarin kasalarinda surekli sorun cikiyor 2021 modellerinde binlerce insan bundan sikayet etti. Arastirirsan bulursun.
Adam tamirci yeter surekli ASUS laptoplar tamir edip duruyoruz diye sikayet ediyor. Zephyruslarin kasalarinda surekli sorun cikiyor 2021 modellerinde binlerce insan bundan sikayet etti. Arastirirsan bulursun.
Bu kanallarin ne kadar unlu oldugunun farkinda degilsin cunku bilgi 0 yani. Peki kardesim.
Lenovo Legion alabilirsen tavsiye ederim kendim de kullaniyorum 2.5 yildir hicbir sorun cikartmadi.
Ikiside ROG serisi iste en basta ROG demiyormuydun? Yil belirtmemin sebebi o yil ile ilgili daha cok bilgiye sahip olmam. Arastir abicim arastir sonra konus, hayatinda ROG kullanmayip ROG iyidir diye iskembeden atmayi ben de beceririm.Konu ROG Strix. Zepyhrus ile aralarında çok fark var. Konu da ki laptop 22 veya 23 çıkışlı.