ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Jayz2cents falan sponsorluktan sutladi ASUS'u mallarinin kalitesizligi yuzunden. ASUS 30 yil once iyi bir markaydi, gittikce kalitesi dustu.
Hocam 1 serisi veya 1 modeli kötü diye marka kötü mü oluyor? Asusun marka adına ve kalitesine güvenirdim derken rog strix serisi laptoplarından bahsetmiştim, genel gibi anlaşıldıysa benim hatamdır. Her serisi ve her modeli güzel olan bir marka varsa önerin hocam.

Urunleri kalitesizse kotu marka oluyor 1 seri veya 1 model falan demedim bircok modelinde quality assurance kaynakli sorunlar yasiyor insanlar. Bu arada ROG Strix laptopun var mi hocam? Bilmedigimiz bir sey mi var yani?
Ürünleri neye göre kalitesiz? Bu bütçeye gayet iyi malzeme kalitesi, tasarım, soğutma ve donanım sunuyorlar. Daha iyi bir alternatif öneriniz varsa yapın hocam. Ayrıca bir şeyi önermek için veya önermemek için illa deneyimlemek gerekmiyor. Monser veya Casper gibi markaların alınmayacağını söylemek için illa kullanmış mı olmam lazım? Sizin de kusursuz laptop önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ingilizcen vardir.

Öncelikle konu TUF serisi değil. Alttaki video da anladığım kadarıyla son 2-3 nesil asus anakartlarla alakalı. Ben bir laptopu önerirken laptopta genel olarak şikayet alan konuları ele alıyorum ki bu konu da da belirtmişim eksilerini. Bir de ne yani son 2-3 nesil anakartlarını bir içerik üreticisi beğenmeyip sponsorluğunu iptal etti diye laptoplar alınmaz mı oldu . Ayrıca ille de asus al diye de bir şey demedim, yukarda muadili olup daha ucuz olan Nitro 16 cihazı da önerdim. Konu laptop ve daha iyisini öneremiyorsan markaya sallamanın bir anlamı yok. Tamam adam seni dinledi Asus almadı ne alsın? Daha iyisini öner onu alsın.

Ben burada laptoplarla ilgili bir mevzu göremedim. Kasalar için yapılan yeni nesil model anakartlarla ilgili bir konu. Eğer Asus bile artık sorunlu ürünler üretiyorsa bu piyasada hiçbir bilgisayara güven olmaz. 30 yıl önce kaliteli ürün üretiyordu diyorsun ama zaten marka 34 senelik bir marka.

Ben de aldım, şu an sipariş aşamasında. Eğer muadil bir önerin varsa hemen iptal edip önerdiğini alabilirim. Bu konuda ciddiyim. Yoksa önceki cevaplarımda söylediğim gibi X,Y,Z sarmalına girecek konu.

Evet turbo modda dedigin gibi yaptım, atmadi oyundan fakat fanlar ucusa gecti resmen, cpu 92 yi gördüm gpu 77 lerde 160fps civari aldim. Bence turbo moda hic gerek yok.

Youtube'da bazı testlere baktım. Özellikle Cyberpun 77 testlerine. Ara ara 90'ı geçiyor. PC'de sorun olduğunu sanmıyorum. Bence ayarları ile ilgili bir konu olabilir.

Adam tamirci yeter surekli ASUS laptoplar tamir edip duruyoruz diye sikayet ediyor. Zephyruslarin kasalarinda surekli sorun cikiyor 2021 modellerinde binlerce insan bundan sikayet etti. Arastirirsan bulursun.

Konu laptop ve daha iyisini öneremiyorsan markaya sallamanın bir anlamı yok.
Bu kanallarin ne kadar unlu oldugunun farkinda degilsin cunku bilgi 0 yani. Peki kardesim.

Ben de aldım, şu an sipariş aşamasında. Eğer muadil bir önerin varsa hemen iptal edip önerdiğini alabilirim. Bu konuda ciddiyim. Yoksa önceki cevaplarımda söylediğim gibi X,Y,Z sarmalına girecek konu.
Lenovo Legion alabilirsen tavsiye ederim kendim de kullaniyorum 2.5 yildir hicbir sorun cikartmadi.

Adam tamirci yeter surekli ASUS laptoplar tamir edip duruyoruz diye sikayet ediyor. Zephyruslarin kasalarinda surekli sorun cikiyor 2021 modellerinde binlerce insan bundan sikayet etti. Arastirirsan bulursun.
Konu ROG Strix. Zepyhrus ile aralarında çok fark var. Konu da ki laptop 22 veya 23 çıkışlı.

Önerdiğin laptopun linki var mı? Atabilir misin?

Konu ROG Strix. Zepyhrus ile aralarında çok fark var. Konu da ki laptop 22 veya 23 çıkışlı.
Ikiside ROG serisi iste en basta ROG demiyormuydun? Yil belirtmemin sebebi o yil ile ilgili daha cok bilgiye sahip olmam. Arastir abicim arastir sonra konus, hayatinda ROG kullanmayip ROG iyidir diye iskembeden atmayi ben de beceririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…