ASUS ROG G512 - 1650 Ti alınır mı?

Bu ürün bu fiyata alınır mı? Kronik sorunları var mı?
Tek kötü yanı tek kanal RAM ile geliyor. İçine bir adet daha 8 GB RAM almanız gerek. Ben ASUS ROG STRİX başka modelini aldım ve içinde tek kanal RAM olduğu için ekran kartının performansını alamıyorsun. Bu yüzden RAM fiyatını da ekleyerek al.
 
Alınır ancak daha iyi modeller var.
Acer NİTRO 5 serisi olabilir. Özellikle AMD Ryzen 5 4600 serisi ve 1650 Ti olan modeller bu fiyattan satılıyor. İşlemcisi daha güçlü. Mesela İntel Core İ5 10300H 4 çekirdek, 8 iş parçacığı var iken AMD Ryzen 5 4600H ise 6 çekirdek, 12 iş parçacığı var.
 
Acer NİTRO 5 serisi olabilir. Özellikle AMD Ryzen 5 4600 serisi ve 1650 Ti olan modeller bu fiyattan satılıyor. İşlemcisi daha güçlü. Mesela İntel Core İ5 10300H 5 çekirdek, 8 iş parçacığı var iken AMD Ryzen 5 4600H ise 6 çekirdek, 12 iş parçacığı var.
Haklısınız, atayım birkaç alternatif.
 
Haklısınız, atayım birkaç alternatif.
Bunlar güç olarak daha güçlü. Eğer kozmetik için almayacaksanız bunlar çok daha iyi alternatifler.
 
acer ve lenovo ile ilgi surekli kronik sorunlar okuyorum ve eski nesil bir acer nitro kullanıcısı olarak malzeme kalitesi oldukça kötu ama lenovo da sanırım sadece coil whine sorunu göruluyor gibi ona biraz daha sıcak hissediyorum
 
Acer ve Lenovo ile ilgi sürekli kronik sorunlar okuyorum ve eski nesil bir Acer NİTRO kullanıcısı olarak malzeme kalitesi oldukça kötü ama Lenovo da sanırım sadece coil whine sorunu görülüyor gibi ona biraz daha sıcak hissediyorum.

Hocam tercih sizin. Ben ASUS ROG STRIX kullanıyorum. Daha önce Acer markası ile bir tecrübem ne yazık ki olmadı. Ama forumda bolca önerilen modeller arasındadır.
 
Hocam tercih sizin. Ben ASUS ROG STRIX kullanıyorum. Daha önce Acer markası ile bir tecrübem ne yazık ki olmadı. Ama forumda bolca önerilen modeller arasındadır.

Ben şu anda bir Acer kullanıcısıyım ben şahsen hiç memnun değilim neredeyse 8 defa servise gitti ama yine de düzgün çalıştığını söyleyemem ve servis olarak da iyi değil sadece format atıyorlar ( benim anakart yanmıştı düzeltmemişler. Ben başka bir bilgisayar tamircisine yaptırdım) yani sonuç olarak ben hiç memnun değilim Max kullanma ömrü oyun yüklemessen 5-4 yıl arası oyun yüklersen 3-2 yıl arası tabii bu göreceli bir kavram beğenip beğenmemek ama ben memnun değilim ( inşallah bu yazı işinize yarar )
 

Geri
Yukarı