ASUS ROG G513RM Bluetooth'u görünmüyor

thyron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS ROG G513RM kullanıyorum. Birkaç gün önce bilgisayarımı hareket ettirdiğimde Bluetooth bağlantımın kesildiğini fark ettim fakat sadece bağlantı kesiliyordu. Bu durum birkaç gün daha devam etti fakat dün bir anda Bluetooth kayboldu. Sonrasında sürücüleri tekrar yükleyip bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun düzeldi fakat bugün tekrar bilgisayarı hareket ettirmem sonucu tamamen kayboldu ve birçok çözüm yolu denesem de fayda etmedi. Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde aşağıdaki Kod: 45 hatasını verdiğini gördüm. Sorun muhtemelen yazılım odaklı değil fakat sorunu nasıl çözebileceğime dair yardımcı olabilir misiniz?

1724800267065.png

Bilgisayarı düşürdünüz mü veya çok sarsıntılı taşıyor musunuz?

Merhaba. ASUS ROG G513RM kullanıyorum. Birkaç gün önce bilgisayarımı hareket ettirdiğimde Bluetooth bağlantımın kesildiğini fark ettim fakat sadece bağlantı kesiliyordu. Bu durum birkaç gün daha devam etti fakat dün bir anda Bluetooth kayboldu. Sonrasında sürücüleri tekrar yükleyip bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun düzeldi fakat bugün tekrar bilgisayarı hareket ettirmem sonucu tamamen kayboldu ve birçok çözüm yolu denesem de fayda etmedi. Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde aşağıdaki Kod: 45 hatasını verdiğini gördüm. Sorun muhtemelen yazılım odaklı değil fakat sorunu nasıl çözebileceğime dair yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2296028

Wi-Fi kartı değişir hocam. Wi-Fi ve Bluetooth aynı karta bağlı.

Aynı sorun bende de vardı. Her türlü yolu denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. En sonunda gittim Usb Bluetooth Adaptör satın aldım.

Hiç düşürmedim, son olarak final dönemi çantamda taşıyordum, onun üzerinden de 2 ay geçti yaklaşık.

İçini açıp anten veya kart yarinden çıkmış mı bakın derim. Hata kodu bunu söylüyor zaten.

Bluetooth modülünün kablosu veya kendisi bir zarar görmüş olabilir hocam.

Wi-Fi kartı değişir hocam. Wi-Fi ve Bluetooth aynı karta bağlı.

İçini açıp anten veya kart yarinden çıkmış mı bakın derim. Hata kodu bunu söylüyor zaten.

Bilgisayar hakkında pek bilgim yok, tamirciye gittiğimde bana pahalıya patlayacaksa direkt USB adaptörü alsam daha mantıklı olur mu? Bir de alt kapağı açıldığında vs. eskisi gibi olmayacağından korkuyorum onun yerine USB adaptör alsam nasıl olur? 100 liraya adaptörler var ama ne kadar iş görür bilmiyorum.

Aynı sorun bende de vardı. Her türlü yolu denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. En sonunda gittim USB Bluetooth Adaptör satın aldım.

100 liraya var internette ama ne kadar iş görür emin olamadım. Siz hangi modeli aldınız acaba ve iş görüyor mu? Bir sorun yaşadınız mı?

Bilgisayar hakkında pek bilgim yok, tamirciye gittiğimde bana pahalıya patlayacaksa direkt USB adaptörü alsam daha mantıklı olur mu? Bir de alt kapağı açıldığında vs. eskisi gibi olmayacağından korkuyorum onun yerine USB adaptör alsam nasıl olur? 100 liraya adaptörler var ama ne kadar iş görür bilmiyorum.

Açması basit ve açtıktan sonra eskisi gibi oluyor merak etmeyin. Sadece açarken önde olan RGB şerit için kablo var ona dikkat edilmeli sizin molde için. Wi-Fi kartı yerinden oynamış veya anten kablosu çıkmıştır. Takarsınız eskisi gibi olur. 100TL'lik adaptörden bir şey beklemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı