ASUS ROG GA502DU-AL025 alınır mı?

Patrean

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS yeni bir bilgisayar çıkarttı ve en sevdiğim ikili NVIDIA ve AMD. Normalde masaüstü toplayacaktım ama bunu görünce daha mantıklı geldi, bilgisayarı hem taşınması kolay hem de performanslı olduğu için bunu tercih etmek istedim ama daha iyi bir öneriniz varsa ya da beklesem RTX'li bir model çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ASUS yeni bir bilgisayar çıkarttı ve en sevdiğim ikili NVIDIA ve AMD. Normalde masaüstü toplayacaktım ama bunu görünce daha mantıklı geldi, bilgisayarı hem taşınması kolay hem de performanslı olduğu için bunu tercih etmek istedim ama daha iyi bir öneriniz varsa ya da beklesem RTX'li bir model çıkar mı?
Işlemcisi iyiymiş de o paraya masaüstü aldım ben.

RTX’li model çıkacak adı Asus ROG Zephyrus G15 GA502IV Özellikleri Ryzen 7 4800H + RTX 2060 ekranı ise 240 Hz 3 ms Pantone özellikleri sitesinde daha detaylı var bir de tip-C şarj desteği var ryzen 7 4800H işlemcisi i7 10750H’dan daha güçlü 8 çekirdek 16 izlek bir işlemci deli cihaz bence.

RTX’li model çıkacak adı Asus ROG Zephyrus G15 GA502IV Özellikleri Ryzen 7 4800H + RTX 2060 ekranı ise 240 Hz 3 ms Pantone özellikleri sitesinde daha detaylı var bir de tip-C şarj desteği var ryzen 7 4800H işlemcisi i7 10750H’dan daha güçlü 8 çekirdek 16 izlek bir işlemci deli cihaz bence.
Nerede tanıtıldı CES 2020 demi tanıtıldı?

Aynen ve okuduğum haberlere göre 2020’nin ilk çeyreğinde piyasada olcakmış. Ve ayrıca bu yıl yüzün üzerinde AMD’li laptop piyasaya çıkacakmış önceki mesajımda belirttiğim cihaz 9-10 bin TL olsa süper olur o özellikte muhtişim tek kelimeyle.
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Ryzen 7 3750H performans olarak Gtx1660ti yi besleyemez.%25 %30 darboğaz yaratır oyunlarda. İ7 8750h yada i7 9750H olması gerekirdi bu sistemde.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Lafımı olur bildiğim her şeyi yazarım.
Ryzen 7 3750H performans olarak Gtx1660ti yi besleyemez.%25 %30 darboğaz yaratır oyunlarda. İ7 8750h yada i7 9750H olması gerekirdi bu sistemde.
Ama çok pahalı hem 4800H, 9750H’a farkı koyuyor acık beklenirse çok güzel olur 4800H 9700K’dan güçlü yani masaüstü falan hikaye kalıyor ve 9750H adı gibi 97 derecelerde takılıyor.
Ha bide o darboğaz o kadar çok değil 4800H + RTX 2060 lı bir cihazda tek sorun olur o da laptop sana kızar bu işlemciye bu ekran kartınımı yakıştırdın der 4800H RTX 2080’i çok rahat besler ve ucuz oluyor abi ucuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı