ASUS ROG GL502vs Format Sorunu

Pottunne

Hectopat
Başlıkta belirttiğim bilgisayarıma ne UEFI ne MBR modda Boot edip format atamiyorum. Farkli bir bilgisayardan çalışır halde olab harddisk alip takip yeniden denediğimde yine atamiyorum. Ancak ve ancak ben harddiski herhangi bir laptopa takip format attigimda sikintisiz bir sekilde format atabiliyorum harddiske... Ve geri bu bilgisayarima takiyorum kullanabiliyorum sorunsuzca.

Ayrica ayni sekilde formatlanmis bu Windows'umu eger sifirlamak istedigimde windos icindeyken yine bu bahsettigim bilgisayar icinde, geri yukleme / sifirlama islemk tamamlaniyor ve yeniden baslatma oldugunda ise otomatik sistem onaricisi çıkıyor ve sistemin sifirlanmadigini geri yüklenmediğini bildiriyor.

BIOS uzerinden çeşitli ayarlar yaptim. Cesitli USB flash diskler ve Windows 10 sürümleri ile modlarini denedim. Ama Boot edemiyorum ve Windows uzerinden de bu hataları aliyorum.

Özelikle " Çekirdek olmadığından veya icinde hatalar olduğundan isletim sistemi yuklenemedi" hatasi belki yardimci olur şu anlik
Bios ayarlarındanmış sorun. Disk bicimlendirme sisteminin yanlışlığı yüzünden hata veriyormuş. Şuan formatlayabiliyorum.
Bios ayarlarini varsayılan ayarlara getirdim.

Legancy mode enable/disable/auto seceneklerinden auto ya aldim. Sorunum çözüldü. Bu tip problemleri yasayan arkadaslara yardimci olabilir bu.
Başlıkta belirttiğim bilgisayarıma ne UEFI ne MBR modda Boot edip format atamiyorum. Farkli bir bilgisayardan çalışır halde olab harddisk alip takip yeniden denediğimde yine atamiyorum. Ancak ve ancak ben harddiski herhangi bir laptopa takip format attigimda sikintisiz bir sekilde format atabiliyorum harddiske... Ve geri bu bilgisayarima takiyorum kullanabiliyorum sorunsuzca.

Ayrica ayni sekilde formatlanmis bu Windows'umu eger sifirlamak istedigimde windos icindeyken yine bu bahsettigim bilgisayar icinde, geri yukleme / sifirlama islemk tamamlaniyor ve yeniden baslatma oldugunda ise otomatik sistem onaricisi çıkıyor ve sistemin sifirlanmadigini geri yüklenmediğini bildiriyor.

BIOS uzerinden çeşitli ayarlar yaptim. Cesitli USB flash diskler ve Windows 10 sürümleri ile modlarini denedim. Ama Boot edemiyorum ve Windows uzerinden de bu hataları aliyorum.

Özelikle " Çekirdek olmadığından veya icinde hatalar olduğundan isletim sistemi yuklenemedi" hatasi sorunu anlatmaya yeter sanirim.
Bircok bios ayarini denedim. Boot menusu altinda detaylarda legancy mode adinda seçmeli kriterlerden
Enanle/disable/auto >> auto kismina aldim ve suan rahatlikla sikintisizformat atabiliyorum.
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ventoy kullanırsanız düzelir bence düzeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı