Asus Rog GL553VE Youtube'da donma ve takılma sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
1 ay önce Asus Rog GL553VE modelini satın aldım.
2 hafta öncesine kadar sıkıntısız kullanıyordum cihazı ve son 2 hafta evde değildim. Bilgisayarı da hiç açmadım desem yeridir.
Dün bilgisayarı açıp her zaman ki gibi Chrome'dan Youtube'a girdiğimde ciddi takılmalar, ekranda yeşil çizgiler, görüntü kayıpları ve siyah ekran çıkmaya başladı. Genelde de mouseu hareket ettirince ya da herhangi bir tuşa tıklayınca bu bahsettiklerim gerçekleşiyor.
Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar.
1 ay önce Asus Rog GL553VE modelini satın aldım.
2 hafta öncesine kadar sıkıntısız kullanıyordum cihazı ve son 2 hafta evde değildim. Bilgisayarı da hiç açmadım desem yeridir.
Dün bilgisayarı açıp her zaman ki gibi Chrome'dan Youtube'a girdiğimde ciddi takılmalar, ekranda yeşil çizgiler, görüntü kayıpları ve siyah ekran çıkmaya başladı. Genelde de mouseu hareket ettirince ya da herhangi bir tuşa tıklayınca bu bahsettiklerim gerçekleşiyor.
Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Donanımsal bir problem olabilir, sorun fazla devam etmeden garantiye götürmenizi öneririm.

Bilgisayarımda sadece chrome yüklü. O yüzden Edge'de deneyebildim sadece ve orada tarayıcının kendi yavaşlığı haricinde bir sıkıntı yok. Aslında Chrome'dan memnundum. Demekki değiştirmenin vakti gelmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı