ASUS ROG Gladius II Wireless aimpoint alınır mı?

poten_za

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400f - Asus B660 Prime B-660 Plus D4 - Zotac 3070 Ti - CM Masterbox TD500 V2 Mesh - 2x16 Netac DDR4 3600mhz - Asus TUF VG27AQ
Konu başlığında belirttiğim gibi. Razer Viper V2 Pro almayı düşünüyordum fakat fiyatı aşırı yüksek. ASUS'da ise bu model için 1047 TL geri ödeme ile mouse yaklaşık 1600 TL gibi bir fiyata geliyor. Fingerprint'e daha yatkın bir el tutuşum var yani yüksek bir mouse olmamalı fakat mağazalarda ASUS mouse olmadığı için deneyemedim önerilerinizi bekliyorum. Endgame ürünlerini tiplerini beğenmediğim için düşünmüyorum.

2698 TL var fiyat hocam. 1047 tl gerim ödeme ile 1600 gibi birşeye gelir.

Hocam bir arkadaş sizin almayı düşündüğünüz mause'un bir benzeri hakkında kısa bir yazım yapmış. İsterseniz kontrol edebilirsiniz. Ben de pek anlamıyorum mauselardan.

Hocam inceleme Gladius II ama benim düşündüğüm Gladius III

2698 TL var fiyat hocam. 1047 tl gerim ödeme ile 1600 gibi birşeye gelir.
Maalesef kaçırmış olabilirsiniz. Kampanya 2 Ekimde bitmiş.
Screenshot_2.jpg

Aimpoint olmayan modelini de düşünebilirsiniz.

Kullanıyorum hocam bu fareyi. Kampanyayı kaçırmanız sizin adınıza çok iyi olmuş. O paraları edecek bir fare değil.

Kullanıyorum hocam bu fareyi. Kampanyayı kaçırmanız sizin adınıza çok iyi olmuş. O paraları edecek bir fare değil.
Kullanıcı tavsiyesi önemli işte hocam bu noktada. Açıkçası gönlümden geçen Razer Viper V2 Pro ama aşırı yüksek fiyatı var. Razer hakkında hiç olumsuz yorum yok. Klavye olarak da Asus Rog Scope RX almayı düşünüyorum. Anakartta Asus olunca hepsini bir şekilde Armory Crate ile yöneteyim istedim.

Hocam daha önceden forumda bu farenin kullanıcıları olarak bir başlık altında konuşmuştuk. Farenin switchleri berbat. Bir kişide çift tıklama sorunlu çıktı. Bendekiler ileri seviyede post travel sorunluydu. Ben harici olarak Huano swetich alıp takarak biraz olsun bu sorunu hafiflettim. Ayrıca sensörü kararsız çalışıyor. Mousepad seçiyor resmen. Yazılım içinde manuel sensör kalibrasyonu var ama o da pek tutarlı değil. Bir de üst seviye diğer farelere göre bariz derecede daha ağır. Fiyatı 1600 liralara gelecekti ama pişman olma ihtimaliniz de çok yüksekti. Geri ödemeyi de ben 2 3 ay sonra alabilmiştim, o da bayağı bekletiyor. Bence alabilirseniz bütçeyi ayarlayıp Razer alın. Razer Deathadder V3 pro da kullanıyorum. İkisi arasında kesinlikle Razer'ı öneririm. Pahalı gelirse kablolu olan V3 versiyonu yarı yarıya daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı