poten_za
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- I5 12400f - Asus B660 Prime B-660 Plus D4 - Zotac 3070 Ti - CM Masterbox TD500 V2 Mesh - 2x16 Netac DDR4 3600mhz - Asus TUF VG27AQ
Hocam sensör sorunu ile ilgili olan da varmış olmayan da. Ama bu fiyatta bir ürün için risk tabi ki. V3 biraz yüksek geldi hocam elime Media Markt'ta denedim. Razer Viper V2 Pro öyle oturdu ki elime direk hepsini geç bunu al diyordu. Bir ara İncehesap'ta sanırım 2600 TL'ye düştü keşke alsa idim. Peki sizin başka bir öneriniz var mı?Hocam daha önceden forumda bu farenin kullanıcıları olarak bir başlık altında konuşmuştuk. Farenin switchleri berbat. Bir kişide çift tıklama sorunlu çıktı. Bendekiler ileri seviyede post travel sorunluydu. Ben harici olarak Huano swetich alıp takarak biraz olsun bu sorunu hafiflettim. Ayrıca sensörü kararsız çalışıyor. Mousepad seçiyor resmen. Yazılım içinde manuel sensör kalibrasyonu var ama o da pek tutarlı değil. Bir de üst seviye diğer farelere göre bariz derecede daha ağır. Fiyatı 1600 liralara gelecekti ama pişman olma ihtimaliniz de çok yüksekti. Geri ödemeyi de ben 2 3 ay sonra alabilmiştim, o da bayağı bekletiyor. Bence alabilirseniz bütçeyi ayarlayıp Razer alın. Razer Deathadder V3 pro da kullanıyorum. İkisi arasında kesinlikle Razer'ı öneririm. Pahalı gelirse kablolu olan V3 versiyonu yarı yarıya daha ucuz.