ASUS ROG GR8 nasıldır?

MrOraX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Çoğu kişinin Asus rog gr8 çıkınca yaşadığı sorundan bahsedeceğim.

Şimdi küçük yer kaplıyor ve performans bakımından oldukça iyi. Taşınılabilir.
3300 TL var. MSI GE60 APACHE veya MSI 6E70 APACHE alınabilir. Bu konsol şekil bakımından çok daha iyi ama sizce bunu mu almalıyım yoksa Msi'dan vazgeçmeyeyim mi? Ve Asus rog gr8'den daha üst serisi çıktı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar yeniden.Diğer hesapta bir sorun oldu.
Asus rog gr8 özellikleri

• Ram
    8 GB
  • Sistem Belleği MHz
    1600 Mhz
Ekran & Grafik
  • Monitör
    Yok
  • Ekran Kartı
    Nvidia GeForce GTX750TI 2GB
  • Ekran Kartı Chipset
    Nvidia
  • Ekran Kartı Hafızası
    2 GB

Sürücüler
  • Hard Disk
    1 TB
  • Optik Sürücü
    yok
  • Sabit Disk Hızı
    7200 Rpm
İşlemci
  • İşlemci
    Intel Core i7-4510U 2.0GHz Turbo Boost ile 3.10 GHz 4MB Cache
  • İşlemci Tipi
    Intel Core i7

Asus Rog GR8'inde çeşitleri var özelliklerini yazar mısın?

MONSTER® ABRA A7 V6.1.1 17.3"

Buda düşündüğüm monster gaming laptopu birde

MSI GE70 2PC-292XTR Apache Core i7-4710HQ 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

Birde özelliklerini bir yukarıdaki mesajda verdiğim asus gr8 var.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Taşınılabilirlik çok önemli değil.Abimin TUS sınavı var ve masaüstünü kaldıracağım.Akşamları bir 2 saat için tekrar kurmamak için olması lazım ASUS GR8 wifisi bulunduğundan ve küçüklüğünden dolayı söylüyorum.Hangisinde en güzel performansı alabilirim?

Mini bir sistem kurabilirsin. Tchnopat'ta Mini Sistem Toplama videosu mevcut.

Mini sistem derken toplama kasa mı oluyor?

Bu arada ben online oyuncusuyum.LOL Cabal 2 Neverwinter gibi oyunlar oynuyorum.Bana uzun süre açık kaldığında 3-4 saatten sonra performans düşüklüğünü çok hissetmeyeceğim bir şey arıyorum.Kasa haricinde arkadaşlar(asus gr8 dahil değil kasaya)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı