Asus Rog Gr8 Windows

ruby100

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar ben Asus rog gr8 almayi dusunuyorum fakat aklima takilan birsey var alicagim site eksen bilgisayar ve isletim sistemini free dos olarak veriyorlar ben bu bilgisayara nasil windows yukleyebilirim?
 
Peki asus rog gr8 in ekran kartinin nerede oldugunu veya nasil biseye benzedigini bana fotograf olarak atabilirmisin ?
 
Konsol pc olduğundan laptop anakartına benziyor. Büyük ihtimal yükseltilemez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ekran kartının değişmesi için MXM slota sahip olması gerekiyor. MXM slot değil ise değişme imkanı yoktur. Anakart ile birleşik ise değişmez.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı