İnceleme ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Dostum, Asus geri ödeme kampanyasına dahil değilse başka mouse bakmak daha iyi. O fiyata daha iyi ürünler bulursun, illa marka olsun dersen Logitech bak ama marka takıntım yok diyorsan Scyrox vs bak.

Yani aslında marka takıntım yok, aksine çok bilinmediği için uygun fiyattan satılan kaliteli ürünleri bulup almayı severim. Ama mouse konusunda bilgim baya yetersiz. Şuanda MSI gm-30 clutch olması lazım onu kullanıyorum. Ama artık üst segment bir mouse denemeyi de istiyorum. İndirimlere göz atarken bu mouse gözüme çarptı ve araştırmak istemiştim. Önerilere tamamen açığım

Bütçe ve tutuş şeklin önemli gerisi farazi

Tutuş tarzı dediğin eğer bilekten ya da koldan kaydırmaksa, koldan değil de bilekten kullanıyorum genelde. Oyun olarak genelde Dota2 oynuyorum ama zaman zaman CS:GO VE Apex Legends falan da oynuyorum. Bütçede sınır belirlemedim ama 4k üzerini görmeyi pek istemiyorum, iyi bişeyler almak için yetebilecek bir bütçe gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…