ASUS ROG hyperion GR701 içindeki fanlar yeterli mi?

Şu kasanın içinde 3 önde 1 arkada olmak üzere 4 adet PWM fan var. Bu fanlar sizce yeteri kadar soğutma işlevini görür mü yoksa daha iyi fanlar mı takılmalı? Değişmek gerekiyorsa eğer fan önerilerinizi bekliyorum.
Gerek yok. Kasanın içindeki fan desteğine baktım 140mm diyor. Zaten içinde takılanların hepsi de 140mm fan. Belki 120mm fan takılıysa 140mm olanlar ile değiştirilebilir diyecektim ama zaten tüm herşey gayet iyi yerleştirilmiş.

Gerek yok. Kasanın içindeki fan desteğine baktım 140mm diyor. Zaten içinde takılanların hepsi de 140mm fan. Belki 120mm fan takılıysa 140mm olanlar ile değiştirilebilir diyecektim ama zaten tüm herşey gayet iyi yerleştirilmiş.
Hocam teşekkür ediyorum öncelikle. Bir de şu açıdan düşündüm. Kasanın içindeki parçalar genel olarak rgb'li. Sıvı soğutucunun fanları da rgb. Bu kasadaki default fanlar ise rgb değil. Değiştirmişken bunu da rgb'li yaparım dedim fakat benim için performans görsellikten daha önemli. Diyelimki rgb'li lian li kasa fanı aldım. Kasanın içindeki default rog fanlar kadar performanslı olmaz mı sence ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı