PrexyEfe
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5700x3D - Rx7600 - DDR4 32GB 3200mhz Kingston Ram - Msi B550 Gaming Plus - ThermalRight Phantom Spirit - Msi 650w psu
- Meslek
- Öğrenci
7 aydır kullanıyorum TR'ye ilk geldiğinde almıştım plug in mikrofonu deneyimlediğim en kaliteli mikrofon. Ses kalitesi F/P olarak muazzam. Benim günlük kullanımımda ilk şarj 45 gün gitmişti. Bazı günler 8 saat kullandım bazı günler yarım saat vs. 90 saat pil ömrü belirtiliyor tabii orası ayrı ben kullanım için deneyimlediklerimi aktarıyorum. Dışarıda kullanmak için biraz büyük ama yolculukta çok iyi gidiyor. Sesi aşırı derecede dışarı veriyor. Benim kulağımdan daha çok duyuyor insanlar onu bir belirteyim. ASUS ROG laptopum olduğu için Dolby Atmos desteğiyle birleşince ses kalitesi daha bir mükemmelleşiyor özellikle basslar. Delta serisine geçmediğim için hiç pişman olmadım çünkü dışarıda kullanım için de benim için öncelik bir cihazdı. Almadan önce SteelSeries Nova 5 ya da Arctic 7Plus istiyordum ama 3-5 senelik kulaklıklara 6K fiyat vermek yerine hem güvendiğim bir markaya hem de yeni çıkmış olan bir cihaz almak beni daha mutlu etti ve iyi ki de almışım diyorum.
Hocam siz verin isterseniz promosyon kodunuzu daha üyelik açmadım. Kulaklık bugün elime ulaştı gerçekten güzel. Benim için rahatlık önemliydi yeterince rahat bence.