ASUS ROG pelta alınır mı?

Hocam ASUS MSI gibi firmalar bazen çeşitli iade ya da promosyon kampanyaları yapıyorlar, mesela önceden de MSI ürünlerinden bazılarını alanlara Steam cüzdan kodu veriyorlardı ben de almıştım. ASUS'un şu anki kampanyası ise para iadesi, mesela kulaklığı 6000 TL'ye alıyorsan 1000 TL'sini sana sonradan geri gönderiyor ASUS. Total'de 5 bine gelmiş oluyor. İnternete ASUS promosyon yazarak güncel promosyonlara bakabilirsin.

Evet, şimdi baktım 890TL iade gözüküyor. Umarım bir an önce benim kendi iade talebim onaylanır ve peltayı alırım.

Merak edenler için ben de kısaca deneyimlerimden bahsedeyim. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum kulaklığı ve gerçekten memnunum. Bence en öne çıkan yanı şarj süresi, özel olarak saymadım ama gerçekten çok uzun gidiyor. Bir de benim gibi RGB açmıyorsanız çok daha uzun gidiyor, zaten ben kulağımdaki kulaklığın RGBsini görmediğim için açmaya gerek duymuyorum. Mikrofon kalitesi hiç fena değil ama bence benzer fiyatlarda daha iyi mikrofonlu kulaklıklar var. Ses kalitesini beğendim sadece maks sesi birazcık az, eğer çok yüksek sesli dinliyorsanız size biraz az gelebilir. Uygulamasını ise çok kullanışlı buldum çok fazla ayar ve ön ayar mevcut. Hem kablolu hem Bluetooth hem de wireless ile bağlanabiliyor olması güzel; telefon bilgisayar, televizyon ve PlayStation uyumlu. Eğer fiyatı biraz daha uyguna bulursanız bence kesinlikle alınır. Bir de hala var mı bilmiyorum ama ben alırken Asus'un iade kampanyası vardı gerçi sağ olsunlar hala paramı göndermediler ama 800 TL falan iade bekliyorum bugün mail yazacağım.
Uygulama üzerinden sıkıştırıcı adlı ayarı fullerseniz ses seviyesi artış gösteriyor.

Eki Görüntüle 2559808
Ürün dün elime ulaştı hocam şu an hiçbir eksisini göremedim şarjı beklediğimden çok daha iyi gidiyor. Rahatlık olarak da kulağımın ortalama bir boyutu olduğunu düşünüyorum ve pedlerin içine rahatça yerleşiyor. Ağırlığı da 309gr kafamda hissetmeyeceğim neredeyse. Hele şu kafa bandı olayına bayıldım. Kulaklığı büyütüp küçültülmemesine eksi diyorlardı fakat ben hiçbir kusur göremedim hatta böyle daha iyi olmuş. Mikrofon olarak da arkadaşlarımın yorumları "sesin çok temiz çok net geliyor" tarzındaydı. Benim mikrofonda aradığım bir özelliği göremedim sadece o da bass Boost. Unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz daha 2 gündür kullanıyorum fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

CS2 de ses kasma testi yapabilir misiniz?

Hocam kulaklıktan çok çektim. Benim için en önemlisi rahatlık artık. Mikrofon kalitesi 10/6 civarı ise yeterli olur. Ses kasma performansını deneyebilirseniz çok sevinirim. Şu an bir kulaklığı iadeye gönderdim onu iade ettikleri zaman ilk adayım ROG pelta o yüzden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

İade olayını daha detaylı yazabilir misiniz ne için iade ediyorlar. Kulaklığın rahatlığı nasıl benim için en önemlisi o. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Zaten oynadığım tek oyun valorant. Ses kasmada herhangi bir sorun yaşamadım. Seslerin nereden geldiği gayet açık ve net.

Hocam ses kalitesine vs. zarar verir mi? Uygulamadaki çoğu hazır ayarda sıkıştırma ya kapalı ya da düşük oluyor.
O konuda bilgim yok. Son zamanlarda arkadaşlar sesimden şikayetçi biraz, o ayarı fullemekten kaynaklı olabilir. Tam olarak bilmiyorum tek bildiğim ses seviyesini artırması.

Merak edenler için ben de kısaca deneyimlerimden bahsedeyim. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum kulaklığı ve gerçekten memnunum. Bence en öne çıkan yanı şarj süresi, özel olarak saymadım ama gerçekten çok uzun gidiyor. Bir de benim gibi RGB açmıyorsanız çok daha uzun gidiyor, zaten ben kulağımdaki kulaklığın RGB'sini görmediğim için açmaya gerek duymuyorum. Mikrofon kalitesi hiç fena değil ama bence benzer fiyatlarda daha iyi mikrofonlu kulaklıklar var. Ses kalitesini beğendim sadece maksimum sesi birazcık az, eğer çok yüksek sesli dinliyorsanız size biraz az gelebilir. Uygulamasını ise çok kullanışlı buldum çok fazla ayar ve ön ayar mevcut. Hem kablolu hem Bluetooth hem de Wireless ile bağlanabiliyor olması güzel; telefon bilgisayar, televizyon ve PlayStation uyumlu. Eğer fiyatı biraz daha uyguna bulursanız bence kesinlikle alınır. Bir de hala var mı bilmiyorum ama ben alırken ASUS'un iade kampanyası vardı gerçi sağ olsunlar hala paramı göndermediler ama 800 TL falan iade bekliyorum bugün mail yazacağım.

Hocam ROG peltayı aldım, promosyon kodunuzu verirseniz ekstra gelecek parayı da bölüşebiliriz. Daha registration yapmadım kodu gün içinde verirseniz sizinkiyle kayıt olacağım.

7 aydır kullanıyorum TR'ye ilk geldiğinde almıştım plug in mikrofonu deneyimlediğim en kaliteli mikrofon. Ses kalitesi F/P olarak muazzam. Benim günlük kullanımımda ilk şarj 45 gün gitmişti. Bazı günler 8 saat kullandım bazı günler yarım saat vs. 90 saat pil ömrü belirtiliyor tabii orası ayrı ben kullanım için deneyimlediklerimi aktarıyorum. Dışarıda kullanmak için biraz büyük ama yolculukta çok iyi gidiyor. Sesi aşırı derecede dışarı veriyor. Benim kulağımdan daha çok duyuyor insanlar onu bir belirteyim. ASUS ROG laptopum olduğu için Dolby Atmos desteğiyle birleşince ses kalitesi daha bir mükemmelleşiyor özellikle basslar. Delta serisine geçmediğim için hiç pişman olmadım çünkü dışarıda kullanım için de benim için öncelik bir cihazdı. Almadan önce SteelSeries Nova 5 ya da Arctic 7Plus istiyordum ama 3-5 senelik kulaklıklara 6K fiyat vermek yerine hem güvendiğim bir markaya hem de yeni çıkmış olan bir cihaz almak beni daha mutlu etti ve iyi ki de almışım diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı