ASUS ROG Pugio 2 alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Sorum şu, bir süredir indirimini beklediğim ASUS ROG Pugio 2 sonunda güzel bir indirime girmiş. Sizce alınır mı? İtopya olması biraz canımı sıkıyor lakin oradan sipariş ettiğim ürünler çoğunlukla sıkıntısız bir şekilde geldi.
Ürün linki: https://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/

Ben birkaç aydır kullanıyorum ve memnunum. Elimin boyutuna tam uygun. Yazılım olarak da Armoury Crate gayet iyi.

Ben de aldım. Öncesinde G102 Prodigy, G305 ve G Pro Wireless kullandım. Hepsinde çift tıklama sorunu yaşadım bir süre sonra ve illallah ettirdi Logitech artık. G Pro Wireless'ın switchlerini değiştirdim ve hala kullanıyorum ama ne kadar gider orası meçhul. Ağırlığı dışında çok bir şikayet görmedim internette. Değiştirilebilir switch olayı da cidden hoşuma gitti, umarım beklentileri karşılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı