ASUS ROG Pugio II 429 TL!

Ramazan Ö

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
3.479
Çözümler
5
Ürünü kablosuz kullanmak için alacaklar 2 defa düşünsün kronik takılma sorunu mevcut, kablolu olarak kullanmak isteyenler için başarılı bir model. Kablosuz bağlantı problemini gördüğüm kadarıyla usb adaptörünün portunu değiştirerek çözenler mevcut ancak sorunu göz önünde bulundurmak yararlı olur.
 
Son 6 aydaki fiyatından da ucuz?
Anlamadınız galiba, bu farenin alınmasının tek sebebi kablosuz ve Asus yazılımlarını desteklemesi, kablosuzu bile sorunluysa alınmaz.
 
Son 6 aydaki fiyatından da ucuz?
Hayır. İtopya fiyatları akakce'de gözükmüyor. Yine İtopya satmıştı 400 ve 429 tl'ye geçen ay. Ben de almıştım hatta. Sonra aldığım fiyata sattım kronik sorunlarını yazanlar görünce.

Bu arada İtopya'dan alacaklar bir kez daha düşünsün. Aldıktan 10 gün sonra yani 15 Mayıs'da açtığım iade talebi halen değerlendiriliyor olarak gözüküyor. İtopya kadar büyük ürün havuzuna sahip olup bu kadar leş yönetilen başka marka yok.

1624218309597.png
 
İtopya sürekli bu fiyata çekiyor bu fareyi. Ürün gayet güzel, kablosuzda takılma vesaire kesinlikle yaşamadım. Özellikle bu fiyata alınmamasını gerektirecek hiçbir şey yok. Kullanımı ve performansı gayet yerinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı