ASUS ROG RTX 4070 & i9 14. nesil laptop alınır mı?

Bütçe
95000 100000

omerlvs

Femtopat
Daha fazla  
Merbalar öncelikle 6 yıldır kulandığım laptopu değiştirme kararı aldım. ASUS ROG 4070 ekran kartlı i9 işlemcili ve 2.5k ya 240Hz olan G16 modeline bakıyorum. Oyun ve üniversite için bakıyorum bunun denginde başka önereceğiniz laptop var mıdır? Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merbalar öncelikle 6 yıldır kulandığım laptopu değiştirme kararı aldım. ASUS ROG 4070 ekran kartlı i9 işlemcili ve 2.5k ya 240Hz olan G16 modeline bakıyorum. Oyun ve üniversite için bakıyorum bunun denginde başka önereceğiniz laptop var mıdır? Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Evet herkes masaüstü almanı önerecektir bunu da çok duymuşsundur fakat neden laptop aldığını merak ediyorum özel değilse cevaplar mısın? Sonuç olarak güçlü bir laptop alıyorsun ve oyun oynayacaksan prize bağlı oynaman lazım. Yani tam performans almak istediğinde masaüstünden pek farkı kalmıyor sonuçta.

Benim şahsi tavsiyem bir laptopa o kadar para vermektense bir adet MacBook al kalitelisinden kalan parayla da masaüstü topla hem işini çok rahatlıkla üst seviyede halledersin MacBook'la hem de oyun oynarsın masaüstünde. Ayrıca MacBook'lar artık sınırlı da olsa oyun oynattırabiliyor Resident Evil serisi gibi. İyi değerler de veriyor güzel grafiklerde.

Bütçe varsa gerçekten bu alınır.
Evet herkes masaüstü almanı önerecektir bunu da çok duymuşsundur fakat neden laptop aldığını merak ediyorum özel değilse cevaplar mısın? Sonuç olarak güçlü bir laptop alıyorsun ve oyun oynayacaksan prize bağlı oynaman lazım. Yani tam performans almak istediğinde masaüstünden pek farkı kalmıyor sonuçta.
Hocam mobil olmanın bir götürüsü diyelim. Ben de önceden mobil anlamda daha makul buluyordum ta ki yerleşik düzene geçip masaüstü toplayana kadar. Öğrencisin, çantanda canavar var, 3 saat ders boşluğun var ve yapacağın bir şey yok diyelim. O zaman o arada verdiğin fiyat farkını insan çok da tınlamıyor. Ya da yurtta veya öğrenci evinde de işini görecektir.

Bütçe varsa gerçekten bu alınır.

Hocam mobil olmanın bir götürüsü diyelim. Ben de önceden mobil anlamda daha makul buluyordum ta ki yerleşik düzene geçip masaüstü toplayana kadar. Öğrencisin, çantan da canavar var, 3 saat ders boşluğun var ve yapacağın bir şey yok diyelim. O zaman o arada verdiğin fiyat farkını insan çok da tınlamıyor. Ya da yurtta veya öğrenci evinde de işini görecektir.

Bende önceden laptop kullanıyordum. Masaüstüne geçtiğimden beri çok daha rahatım. İlla bir yerde oyun oynamak istiyorsam uzaktan konsola bağlanıp öyle oynuyorum. Mobil veriyi biraz yiyor tabii ama 100 bin liraya laptop almama gerek kalmıyor.

Üniversite için alıyorum sürekli git gel laptop lazım masaüstü işimi görmüyor.

Hocam Razer laptopların garantisi ve servis bakımından durumu iyi mi?

Üniversite için alıyorum sürekli git gel laptop lazım masaüstü işimi görmüyor.

Hocam Razer laptopların garantisi ve servis bakımından durumu iyi mi?

Durumu bilmiyorum. Servis desteği bildiğim kadarıyla Bilkom.

Bende önceden laptop kullanıyordum. Masaüstüne geçtiğimden beri çok daha rahatım. İlla bir yerde oyun oynamak istiyorsam uzaktan konsola bağlanıp öyle oynuyorum. Mobil veriyi biraz yiyor tabii ama 100 bin liraya laptop almama gerek kalmıyor.

Evet hocam o sistemide biliyorum fakat yazılım ile ilgili bir bölüm okuyorum sürekli okula git gel yapıyorum Mac kulanmak istemiyorum Win daha çok işimi kolaylaştırıyor teşekkür ederim ilginden dolayı.

Bir de 5000 serisini beklemeli miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı