ASUS ROG RX580 OC WattMan Hatası

GPU-Z'den kartın detaylarını atar mısınız?

Hocam üşenmedim tekrar taktım.
1.PNG
2.PNG
3.PNG
IMG_4318.JPG

Bu fotoğrafta LED1 ışığı devamlı yanıyor. Kılavuzunda LED ile alakalı bilgilendirme göremedim. Sanırım elektriğin gittiğini gösteriyor.

Hocam üşenmedim tekrar taktım.
Eki Görüntüle 446354Eki Görüntüle 446355Eki Görüntüle 446356Eki Görüntüle 446357

Bu fotoğrafta LED1 ışığı devamlı yanıyor. Kılavuzunda LED ile alakalı bilgilendirme göremedim. Sanırım elektriğin gittiğini gösteriyor.
O LED voltajda sorun olmadığını gösteriyor heralde. 2. Seçenek ise ordaki voltajda sorun olabilir. Ez debug LED gibi de olabilir. Gigabyte'da yanarsa sıkıntı ama Asus'da bulamadım.

O LED voltajda sorun olmadığını gösteriyor heralde. 2. Seçenek ise ordaki voltajda sorun olabilir. Ez debug LED gibi de olabilir. Gigabyte'da yanarsa sıkıntı ama Asus'da bulamadım.

Aynen hocam LED1, LED2 var. LED1 yanıyor. Pini çıkardığımda kırmızı yanıyor zaten. Bir tek fişten çekerken kapanıyor.

Aynen hocam LED1, LED2 var. LED1 yanıyor. Pini çıkardığımda kırmızı yanıyor zaten. Bir tek fişten çekerken kapanıyor.
O zaman bağlantılar düzgün anlamında hocam. Siz dedigimi yapın iade hakkınız varsa hemen iade edin başkasını alın.

Hocam ürünü ikinci el mi aldınız? Bir de emin misiniz 580 olduğuna, 480 olup 580 BIOS'u atmış olabilirler.

Son düzenleme:
Aynı hatayı RX470'de bende alıyordum büyük ihtimalle GPU arızası var sizdede. Bende ekstra olarak fan arızasıda çıkmıştı. Ekran kararınca fanlar son hız dönüyor mu?

Bir kaç kez ekran kitlenince fanlar çok hızlı dönüyordu hocam. Sizin sorun çözüldü mü?

Ekran alıntılarında 'Board Power Limit'' 130W yazıyor. RX580 için düşük değil mi? Bu yüzden hata veriyor olabilir mi? Birde internette BIOS versiyonun 015.050.000.001.000000 olanı var. Bende ki eski sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı44.PNG
    Ekran Alıntısı44.PNG
    92,6 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran Alıntısı99.PNG
    Ekran Alıntısı99.PNG
    77,9 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı