ASUS ROG Ryujin II ARGB AiO pump boş kalıyor

policeman06

Femtopat
Katılım
31 Temmuz 2022
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
CORSAIR Dominator 8x4 32GB 3600Mhz
Ekran kartı
ASUS ROG Strix 3080Ti 12GB 384Bit OC
Anakart
ASUS ROG Strix x570-e Gaming Wifi II
İşlemci
AMD Ryzen 9 5900x
Arkadaşlar selam,

ASUS ROG ryujin II 360 ARGB sıvı soğutma montajı yapacağım ve kutu içinden 1 adet ROG fan kontrolcüsü çıktı. 4 adet ARGB 4 adet fan girişi ile birlikte pompadan gelen USB Micro b ve SATA girişi mevcut. Sorum şu; radyatöre bağlı fanların 3ünün de fan ve ARGB soketini bu cihaza takip bağlantıyı yapıyorum sorun yok fakat AiO pump boş kalıyor. Bu durumda sorun mu var yoksa bu kontrolcüyle alakali farklılık mı yaratmış ASUS yardımcı olur musunuz?
 

Dosya Ekleri

  • images.jpeg-11.jpg
    images.jpeg-11.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
  • images.jpeg-10.jpg
    images.jpeg-10.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 20
Orayı da kullanabilirsiniz. Boş kalması sıkıntı değil. Sizde aparat ile birlikte gelmiş. Bir de PUMP girişe takılan pompa direkt olarak tam devirde çalışır. Normalde de böyle olması gerekiyor.
 
AiO pump portuna pompa takılacak, fanlar değil.

Pompadan gelen 4 pinli bir kablo bulunmuyor.

Orayı da kullanabilirsiniz. Boş kalması sıkıntı değil. Sizde aparat ile birlikte gelmiş. Bir de pump girişe takılan pompa direkt olarak tam devirde çalışır. Normalde de böyle olması gerekiyor.

Teşekkür ediyorum pompadan bir adet Micro b cikisi var onu kontrolcuye takmami soyluyor digeri de 9 pin bir giriş sanirim o da anakartin en altinda takilan kablo 4 pinli bir AiO pump kablosu bulunmuyor da zaten.
 
Pompa da bu aparata mı bağlı?
 
O zaman tamamdır hocam. Sıkıntı olmaz.
 

Geri
Yukarı