ASUS ROG STRIX 1660 Super alınır mı?

192Bit olduğu yüzünden.
QP diye bir site hayatımda ilk defa duyuyorum.
Bilginiz olmadığı konularda yanlış bilgilendirme yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin, cevap yazmak için cevap yazmayın. Siz o siteyi duymadığınız için site güvenilmez olmuyor, sizin o siteyi bilmemeniz size o siteyi kötüleme fırsatı da vermiyor.

1660S Gaming X güçlü bir kart. Alınabilir.

Fakat 192 Bit strateji oyunlarında Ultra ayardayken FPS düşmesi yapar mi bilemeyeceğim.

Merhaba qp sitesinde bu ürün çok uygun gözüküyor.İndirim falan da göremedim.Diğer sitelerde 3 bin TL civarında belki 2700 bulabilirsiniz.Burada neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettim açıkcası.

Bence bu fiyat bandında bu model daha iyi. Gaming X modeli de aynı sitede 2250TL fiyata satılıyor.

Merhaba qp sitesinde bu ürün çok uygun gözüküyor.İndirim falan da göremedim.Diğer sitelerde 3 bin TL civarında belki 2700 bulabilirsiniz.Burada neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettim açıkcası.

29da siparis verdim 30nisan da teslim edildi 2199tl ye indirimli aldım QP güvenilir birkac olumsuz yorumlar gormeme ragmen technopat tavsiye ediyosa vardır bir bildikleri deyip kartı satın aldım.Ayni kart farkli sitelerde magza vs de 2700-800 bandında daha kasaya monte etmedim r5 2600ile kullanicam gayet besliyo karti bahsettiginiz islemciyi bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı