QP bilişim güvenilirdir. Birkaç kez alışverişim oldu, bir sorun yaşarsanız yardımcı oluyorlar. Bu arada fiyat güzel.
192Bit olduğu yüzünden.
Bilginiz olmadığı konularda yanlış bilgilendirme yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin, cevap yazmak için cevap yazmayın. Siz o siteyi duymadığınız için site güvenilmez olmuyor, sizin o siteyi bilmemeniz size o siteyi kötüleme fırsatı da vermiyor.QP diye bir site hayatımda ilk defa duyuyorum.
Merhaba qp sitesinde bu ürün çok uygun gözüküyor.İndirim falan da göremedim.Diğer sitelerde 3 bin TL civarında belki 2700 bulabilirsiniz.Burada neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettim açıkcası.
![]()
Asus ROG STRIX Geforce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Nvidia Geforce GTX 1660 Super Grafik İşlemci, 6GB GDDR6 192 Bit Bellekwww.qp.com.tr
MHz'leri farklı.Peki Gaming ve Gaming X şeklinde ayrılması neden?
29da siparis verdim 30nisan da teslim edildi 2199tl ye indirimli aldım QP güvenilir birkac olumsuz yorumlar gormeme ragmen technopat tavsiye ediyosa vardır bir bildikleri deyip kartı satın aldım.Ayni kart farkli sitelerde magza vs de 2700-800 bandında daha kasaya monte etmedim r5 2600ile kullanicam gayet besliyo karti bahsettiginiz islemciyi bilemiyorum.Merhaba qp sitesinde bu ürün çok uygun gözüküyor.İndirim falan da göremedim.Diğer sitelerde 3 bin TL civarında belki 2700 bulabilirsiniz.Burada neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettim açıkcası.
![]()
Asus ROG STRIX Geforce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Nvidia Geforce GTX 1660 Super Grafik İşlemci, 6GB GDDR6 192 Bit Bellekwww.qp.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.