ASUS ROG STRIX 2080 Super 6000 TL'ye alınır mı?

Şu an 1080-1080 Ti fiyatları bile ayrı mesele.

3060 tarzı bir ekran kartı RTX 2080 Super ile benzer performans göstermediği sürece çok engellemez gibj.
Hocam kartı kenara koydum zaten 1.5 ay kullanamayacağım sistem yanımda değil bugün uygun fiyata buldum o yüzden kaçırmayayım dedim. Kart arıyordum, zaten 3080 çıksa bile alamam 9 bin tl olur çok rahat. Alabilecek gücüm bu fiyata 3060 belki 3070 olur. Ama bunu 1.5 sonra kullanacağım onun yerine satsam yeni kartları beklesem kasıma kadar rahat kartsız beklerim herhalde çünkü başka kartım yok. Diğer arkadaşlarda kasımda çıksa bile ilk seriyi alma diyor yani şubat mart gibi otursa o zaman da baya kartsız olmuş olacağım.
Birde bu kart çok premium görünüyor ya gerçekten çok kallavi 3 fanlı gösterişli falan çok iyi. 3060 bu güçte olsa bile çok geçmez hatta 3060 dan daha da iyi olabilir. Ama şöyle bir şey olabilir 3060 rtx teknolojisine daha iyi adapte olabilir çünkü yeni mimarisi ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı