Satılık ASUS ROG STRIX 1660 Ti

Merhaba.

Ürün kendi bilgisayarımda halihazırda kullandığım, kutulu ve garantili durumdadır.

Hepsiburada'dan alınmıştır. Ekim 2019 fatura tarihi. Garantisi 26 ay daha var.
Kutusu mevcut. 2070S almak için satıyorum. Herhangi bir sorunu yok. İstanbul içi gelip deneyip alabilirsiniz.

Fiyat 2350TL.

Burakkav@hotmail.com

Ürüne alıcı olmayan ve direk fiyata müdahale eden kullanıcıları raporlama hakkına sahipsin hocam. Cevap vermeden önce kuralları okumaları gerekiyor. Kimseye burada laf anlatmak zorunda değilsin. İstersen ürünü 1500 TL'ye al. Şu anki piyasa da 2300 ediyorsa 2300'e gider. 1500'e aldın diye, 2. elde bunu 1000 TL'ye verecek halin yok. Cevaplar için teşekkürler. Ben bir kullanıcı olarak rahatsız oldum. İletişim adresi eklersin oradan ulaşırlar (ki eklemişsin). Senin konunu kirletme hakları yok.

Ürüne alıcı olmayan ve direk fiyata müdahale eden kullanıcıları raporlama hakkına sahipsin hocam. Cevap vermeden önce kuralları okumaları gerekiyor. Kimseye burada laf anlatmak zorunda değilsin. İstersen ürünü 1500 TL'ye al. Şu anki piyasa da 2300 ediyorsa 2300'e gider. 1500'e aldın diye, 2. elde bunu 1000 TL'ye verecek halin yok. Cevaplar için teşekkürler. Ben bir kullanıcı olarak rahatsız oldum. İletişim adresi eklersin oradan ulaşırlar (ki eklemişsin). Senin konunu kirletme hakları yok.

İnsanların kuralları okuması gerek haklısınız ancak daha da önemli bir şey var, yorum yapmadan önce konuyu ve diğer yorumları "dikkatlice" okuyup, anlamak. Zira öyle yapmayınca sizin gibi boşa ahkam kesmiş oluyor insanlar.
Konuda fiyata müdahale veya itiraz eden hiçbir yorum mevcut değil, buradan çıkan ya sizin hayal gördüğünüz yada yorumları okumadan atladığınız.

İnsanların kuralları okuması gerek haklısınız ancak daha da önemli bir şey var, yorum yapmadan önce konuyu ve diğer yorumları "dikkatlice" okuyup, anlamak. Zira öyle yapmayınca sizin gibi boşa ahkam kesmiş oluyor insanlar.
Konuda fiyata müdahale veya itiraz eden hiçbir yorum mevcut değil, buradan çıkan ya sizin hayal gördüğünüz yada yorumları okumadan atladığınız.
Şuan benim yazdığım yorum da sizin yukarı da yazdığınız yorumlar da bu ilanı kirletiyor. Buna benim de hakkım yok sizin de hakkınız yok. Almayacağınız ürün için laga luga yapmışsınız. İlk mesajınız da kimin boş yaptığını anlamak zor değil. Çok merak ediyorsanız iletişim bilgisi bırakmış arkadaş, mesaj atar sorarsınız. Gelmiş buraya beni eleştirip, bana laftan anlamaz ve boş yapar demişsiniz. Siz kimsiniz? Tanımadığınız birine laf söylüyorsunuz? Haddinizi bilin. Yorum yaparken ona göre dikkatlice yorum yapmaya özen gösterin.

Fiyatı eleştirip olayı hakaret boyutuna vardıran bazı kişiler oldu. Gerek raporla gerek yöneticilerin görerek sildiği yaklaşık 8-10 mesaj vardır. O yüzden şu an fiyata müdahale eden mesaj göremiyorsunuzdur. Tartışılacak bir şey aslında yok. Ben ürün sahibi olarak istediğim şekilde fiyat yazmak konusunda ne kadar özgürsem insanlar da fiyatı fazla ya da uygun bulmamak konusunda özgürler. Ama olay itham etmek ve hakaret etmeye geldiği zaman orada sıkıntı başlar. İlanın fiyatı bütçeyi aşıyor veya daha iyi bir alternatif bulunuyorsa onlara yönelirsin. Buraya gelip " O fiyata şu var bu var." vs demek boş iş.
Bence sıkıntı yok 200-300TL ile batmayız da zengin de olmayız. Fiyat eleştirisi yapanlara hadi ver 2000TL al desem %90 forumu kapatıp çıkarlar. Çünkü zaten alıcı değiller. Maksat insanları huzursuz etmenin peşindeler. İnşallah onlar da bir gün büyüyüp akıllarını kullanmayı öğreneceklerdir.

Hakaret ve itham olmadıkça fiyat vs beğenmemek konusunda herkes özgür. Olay başkalaşırsa zaten yönetici arkadaşlar sağolsunlar gerekeni yapıyorlar.
Laf edenlerin %90'ı da alıcı değil zaten. Maksat insanları huzursuz etmek ve boş yapmak. Kapasite o kadar. Gülüp geçiyoruz. Sorun yok yani. Teşekkür ederim duyarlılık için.

15.08.2020
Ürün satıldı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı