Hocam fanboyluğa gerek yok eğriye eğri doğruya doğru esneme olması iyi bir şey değil.Aslında esnemesi hemen kırılmasını engelliyor. Taş gibi olan laptopları da gördük bir baskıda arka kapakları kırılıyordu.
Hocam fanboyluğa gerek yok eğriye eğri doğruya doğru esneme olması iyi bir şey değil.Aslında esnemesi hemen kırılmasını engelliyor. Taş gibi olan laptopları da gördük bir baskıda arka kapakları kırılıyordu.
Hocam fanboyluğa gerek yok eğriye eğri doğruya doğru esneme olması iyi bir şey değil.
Buna katılırım hocamÇok fazlası değil evet ancak belli miktarı olacak. Ayrıca omandan ziyade Legion faniyim hocam.dediğim gibi çok fazla kasa tipi var.
Doğru ama fiyata daha tok bir kasa istiyor insan metal kasa olmasa bile.Aslında esnemesi hemen kırılmasını engelliyor. Taş gibi olan laptopları da gördük bir baskıda arka kapakları kırılıyordu.
Ayrıca malzeme kalitesi modellere göre değişiyor. Tamamen plastik kasalısıda var alüminyum da var aliminyumla güçlendirilmiş plastikte var ve bunun gibi klavye etrafı alüminyum olan var.
Ne kadar süre kullandınız? Bir de kasası videodaki kadar kalitesiz mi?HP Omen 17 canlı olarak inceledim ve test ettim. 47.500 TL'lik MSI laptopumdan daha iyi sıcaklık değeri var. Kesinlikle HP öneririm.
Ne kadar süre kullandınız? Bir de kasası videodaki kadar kalitesiz mi?
Anladım. Teşekkür ederim.Hayır kaliteli. 1 gün boyunca kullandım çift laptop. Isı değerleri 10 dereceye kadar daha düşüktü.
Günlük ofis işleri yoğun kullandığımdan dolayı numpad olmaması beni çok zorlaştırmıştı ve iade etmiştim.
Anladım hocam teşekkür ederim. Çok soru sordum ama bir şey daha sormak istiyorum
Fiyatlar hemen hemen yakın birbirine arada 500 TL gibi bir fark var. Acer da hem işlemci daha iyi hem ekran kartı daha iyi. Kasa kalitesi için ASUS almak mantıklı mı yoksa Nitro mu daha mantıklı?
@Radeon RX 5500M?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.