ASUS ROG STRIX 5700 XT Isınıyor

SmoshCakeS

Centipat
Merhaba, PUBG'de başlıktaki ekran kartım 2K Ultra'da oynadığımda hotspot ve mem değerleri 106 derece oluyor, GPU ise 79 oluyor. Kart 4. kez servisten sorun yok denilerek geldi. Kartı durmak testine soktuğumda memory temp 106 derece ulaştıktan sonra GPU clok MHz hızı 2000'lerden bir anda 500 MHz düşüyor ve test stabilitesini yitiriyor. Konu hakkında öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu konu hakkında bir bilgim yok fakat farklı bir sorum var, servis süreleriniz kaç gün sürdü ve nasıl gönderdiniz?

Bu modelin ısınma sorunu vardı. Eğer ilk çıkan modellerden birini aldıysanız tasarımındaki hata nedeniyle kart aşırı ısınıyor. Sonrasında yeni modellerde bunu düzelttiler. 4 kere servise göndermişsiniz. Serviste bununla ilgili bir şey söylemediler mi? Vidalarıyla ilgili bir sorundu galiba.

Klasik fan bakımı ve termal macun bakımı bios ve yazılım güncellendi sorun yok diyip gönderiliyor ... Sinyal kablosu ve power güç girişi değerleri kontrol edilsin yazıyor yeni vida seti takılı üstünde ona rağmen benim kart eski seri bunun yeni serisi yapılmadı diye biliyorum powerim cm 750 w gold
Elden derken İstanbul da mı yaşıyorsunuz?
Evet

Sizin kartınız üç fanlı model yanılmıyorsam, soğutması sağlam olması lazım,Bende Msi 5700XT founder edition var.Isı değerleri yük altındayken hep yüksek ancak stabil çalışıyor.Pubg dışındaki oyunlarda da aynı sorun var mı?

Dediğin şey TUF serisi 5700XT'lerde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…