ASUS ROG STRIX 5700 XT Isınıyor

SmoshCakeS

Centipat
Merhaba, PUBG'de başlıktaki ekran kartım 2K Ultra'da oynadığımda hotspot ve mem değerleri 106 derece oluyor, GPU ise 79 oluyor. Kart 4. kez servisten sorun yok denilerek geldi. Kartı durmak testine soktuğumda memory temp 106 derece ulaştıktan sonra GPU clok MHz hızı 2000'lerden bir anda 500 MHz düşüyor ve test stabilitesini yitiriyor. Konu hakkında öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

IMG_20200812_220213.jpg

Her ne kadar fiat performans ürünü olsada AMD ekran kartları. Bu ve yazılım gibi sorunlarını gördükçe alasım gelemiyor. Aynı fiata daha düşük performanslı Nvidia kullanmaya devam edicez.

Kart bu şekilde kullanılıp yansa hatalı benim olurum acaba ?
Bu şekilde kullanmayın yanarsa,kullanıcı hatası diye işin içinden sıyrılır bu ciddiyetsiz servis.
Siz bu servisin kartı test ettiğinden emin misiniz?Böyle yüksek ısı değerlerine çıkan,frekans değerlerini düşüren bir kartı birkaç kez gönderip,sağlam bu kart diyen serviste art niyet ararım.
Siz tüketici hakem heyetine başvurun.

Bu şekilde kullanmayın yanarsa,kullanıcı hatası diye işin içinden sıyrılır bu ciddiyetsiz servis.
Siz bu servisin kartı test ettiğinden emin misiniz?Böyle yüksek ısı değerlerine çıkan,frekans değerlerini düşüren bir kartı birkaç kez gönderip,sağlam bu kart diyen serviste art niyet ararım.
Siz tüketici hakem heyetine başvurun.
Zaten art niyetliler servis demek içimden gelmiyor doğrusu test ettiklerini düşünmüyorum zaten başvurcam

Her ne kadar fiyat performans ürünü olsa da AMD ekran kartları. Bu ve yazılım gibi sorunlarını gördükçe alasım gelemiyor. Aynı fiata daha düşük performanslı NVIDIA kullanmaya devam edeceğiz.

Bunun AMD ile bir ilgisi yok. ASUS STRIX mühendislerinin hatası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı