ASUS ROG STRIX B650E-E alınır mı?

Attığınız linkleri şimdi inleyeceğim. Kart güzel derken hangisini kastettiniz bu arada ROG STRIX B650E-E yi mi yoksa kendi attığınızı mı?

Sizin kart güzel B650 olarak. ASRock bu sefer 670/650 serisinde Taichi modellerini önem vermiş, normalde Steel serisi güzel kartlardı.

Sizin kart güzel B650 olarak. ASRock bu sefer 670/650 serisinde Taichi modellerini önem vermiş, normalde Steel serisi güzel kartlardı.
Ben de normalde ilk başlarda x670 taichi düşünüyordum. Fiyatı da rog b650e-e'ye yakın. Rog 14 bin. Asrock ise 18.5. Yani aradaki 4500 Tl önemli değil aslında verebilirim fakat gerek olmadığını düşündüm. Bir de ilerleyen süreçte 2.elde satarken asus olanı elden daha kolay çıkarabilirim diye düşündüğüm için vazgeçtim.

Ben de normalde ilk başlarda X670 taichi düşünüyordum. Fiyatı da ROG B650E-E'ye yakın. ROG 14 bin. ASRock ise 18.5. yani aradaki 4500 TL önemli değil aslında verebilirim fakat gerek olmadığını düşündüm. Bir de ilerleyen süreçte 2.elde satarken ASUS olanı elden daha kolay çıkarabilirim diye düşündüğüm için vazgeçtim.

Evet, kart satışı olarak ASUS daha hızlı satılır. Mantıklı olan sizin bahsettiğiniz gibi 4K fazla vermek yerine ASUS almak daha iyi bir seçim olur.

7800x3D işlemci için bu anakartı almayı planlıyorum. Ne dersiniz arkadaşlar uzun yıllar sorunsuz götürür mü yoksa X670 falan mı almak lazım?

Merhabalar hangi anakartı tercih ettiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı