ASUS ROG STRIX B850-F alınır mı?

fcieaksit

Femtopat
Daha fazla  
Forumda 2 kişinin yorumuna denk geldim onlarda karta sövmüş yok ses codeci kötü yok ekran kartı takma olayı bu kartta farklı ekran kartına zarar verirsin cart curt bir şeyler söylemişler
Nebi akgün izledim
Bu karttan daha iyi var mı X870'ler ya da neyse işte farklı üst modellere gerek yokmuş galiba onlarda değişen şey USB 4.0 diyorlar işte daha fazla giriş çıkıştan bahsediyorlar
Karttan beklentim iyi bir şey alayım ama iyi bir şey alırken kullanmayacağım özelliklere para vermeyeyim

Abi beni aydınlatın bilmiyorum çok kafam karışıyor benim alacağım ekran kartı 9070xt alacağım işlemci 9800x3d ekran kartı pcie 5.0 destekliyor ama bu dediğim anakart 4.0 destekliyor diye biliyorum performans kaybı olur mu
Bana neden x870 için zorla diyorsunuz

X870E veya X serisi almak zorunda değilsiniz. PCIe 5.0 desteği sunan anakartlar B850 serisi ile başlar X670e X670 X870 diye devam eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikle şu videoyu izleyip kendiniz karar vermeniz çok daha iyi olur. Bende sizin gibi aynı sistemi dizdim anakart olarak MSI MAG B850 TOMAHAWK veya MSI MAG X670E TOMAHAWK serisinden almayı planlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı