Mami161
Centipat
Daha fazla
Ne zaman isterseniz hocam. Estağfurullah ne sakıncası size yardımcı olabilirsem memnun olurum
Hocam iki üç gün oldu tecrübemi paylaşayım. Oyun performansı beni pek tatmin etmedi. İşlemci hızının 2.9 GHz olması dezavantaj. 4.6 ya kadar çıkıyormuş ancak nereden yapılıyoe bilmiyorum. BIOS'da işlemci ayarları yok amercan Megatrends diye dandik bir BIOS'u var. 3 gün önceye dönebilseydim kesinlikle başka bir model alırdım. ASUS ROG STRIX G15 513IE modeli için konuşuyorum. Ama hızı falan gayet iyi iş yapmak için çok güzel bir bilgisayar. Oyun oynayacaksanız uzak durun 2 günlük bir tecrübe bana yetti. LoL'de bile 110 FPS'lere kadar düşüyor. Pazartesi günü Vatan Bilgisayar'a götüreceğim oradan almıştım. 3 gün öncesine dönebilseydim tercihim başka bir bilgisayar olurdu uzak durun bence.
Merhaba bende de aynı laptoptan var oyun performansı cidden kötü Minecraft'ta bile 60 FPS'yi ancak havaya bakarak alabiliyorum hala kullanıyor musunuz belki performası için bir çözüm bulmuşsunuzdur (konuyu hortlattığım için özür dilerim çözüm aramaya çalışıyorum)